На Волині в росіянина вилучили арсенал зброї. ФОТО

На Волині в росіянина вилучили арсенал зброї. ФОТО
Гвинтівки, рушниці, револьвер та набої до них вилучили у росіянина на Волині.

Оперативну інформацію про збройно-наркотичний сховок 50-річного чоловіка правоохоронці Ратнівського районного відділу УМВС України у Волинській області отримали від прикордонників Луцького загону, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

«Ми звернулися з відповідним клопотанням до суду, а відтак отримали дозвіл на проведення обшуку в помешканні цього громадянина, – повідомив начальник Ратнівського РВ УМВС України у Волинській області Ярослав Соломонюк. – Як і очікували, в будинку знайшли вогнепальну зброю, документів на яку у власника не виявилося, та боєприпаси. Більше того – виявили наркотичні засоби».

Правоохоронці встановили, що чоловік, у якого проводився обшук, є громадянином сусідньої держави. Нині він проживає у цивільному шлюбі з місцевою жителькою. У минулому до кримінальної відповідальності не притягувався. На запитання, звідки у нього така кількість зброї, чоловік повідомив, що вона залишилася у спадок від покійного батька.

Загалом працівники міліції вилучили шість гвинтівок, обріз мисливської рушниці, револьвер системи «Наган», кілограм пороху, більше двохсот набоїв різного калібру, марихуану та інше.

Наразі все вилучене направлено для проведення експертизи в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. У справі відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, у ході якого також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом зберігання наркотичних засобів. Окрім того, судом щодо чоловіка буде обрана міра запобіжного заходу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині в росіянина вилучили арсенал зброї. ФОТО
18 жовтень, 2013, 13:00