Відео конкурсу краси «Міс принцеса України» в Луцьку

Відео конкурсу краси «Міс принцеса України» в Луцьку
У Луцьку відбувся конкурс краси «Міс принцеса України», в якому перемогу здобула вінничанка Іванна Онуфрійчук.

Розважати публіку 17 жовтня в обласний академічний музично-драматичний театр приїхали народний артист України Володимир Гришко, співачка Маша Собко, шоумен Дмитро Коляденко, співак Давид Коган, - пише Слово Волині.
Хедлайнером дійства був гурт з Новояворівська Дзідзьо.




Відео Волинські новини

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хахахахахахахаахх
Відповісти
Що смішного, пекінесіще?
Відповісти
Гарненька й розумна дівчина, толкове звернення з подякою, вміє вести себе перед публікою! мододець! найгарніше, найпластичніше танцювала!
Відповісти
найпластичніше???? та ви гляньте на танці в купальниках, так вона ж як дерево! на задньому плані дівчата краще танцювали!
Відповісти
більш не було достойних крім цих сім красунь .луцк не опозорився . гарна міс
Відповісти
Луцьк не то шо опозорився, а навіть обісрся, вірніше не луцьк, а журі і організатори заходу. І це підтвердила реакція публіки, яка, навіть, не аплодувала,коли вручали нагороди.А щодо розуму конкурсанток, то ви вже загнули. Не кажу вже про знання державної мови.
Відповісти
на відео чути, що аплодують і браво кричать! не заговарюйтесь шановні. Мені по барабану хто виграв але нормальні в весільних платтях дівулі, ще на задньому плані була під номером 6 гарна.
Відповісти
стосовно конкурсу бікіні- про синхронність чули, дівчатка коли небудь? і взагалі рухаються всі як колоди.
Відповісти
Все стало зозуміло хто приймав рішення, коли Гришко встав і попросив його фавариткою рахувати дівчину з Івано-Франківська. Ота дійсно була гарною, скромною і подібною на принцесу. А нагороджені скоріше нагадували дівиць з Окружної.
Відповісти
Стосовно конкурсу бікіні - краще б вони просто походили по сцені... це жах...!!! там не те що синхронності, там відчуття ритму ніякого і таке враження, що вони ледве стоять на підборах і бояться, ДУЖЕ бояться впасти! Ну був же час для тренувань, куди з таким рівнем ???
Відповісти
да, синхронність і пластика відпочивала..причому у всіх. але міс головного призу старалась, в неї ніби вийшло добре танцювати, всі що позаду дивились на неї й не встигали))). а всі ходили страшно, вперед нагнені, переможниця ходила впевнено.і взагалі, кажуть, що вона не тільки красуня а й з головою дружить. Папікові діти чи діти нормальних батьків участі в подібних заходах не приймають, бо ціль інша)))
Відповісти
судячи з відео ліва група дівиць взагалі не вміє танцювати й музики не чує, особливо задні. Хоч би на передню дивились. тож так і ставлять-хто найкраще стоїть спереду а хто гірше-ззаді
Відповісти
Оххх...так посміялась коли вони танцювали)
дійсно, де синхронність?Виглядає так ніби вони вперше музику ту чують...
Відповісти
Останні новини
Відео конкурсу краси «Міс принцеса України» в Луцьку
18 жовтень, 2013, 13:28