Губернатор Волині попросив надбавок медикам «первинки»

Губернатор Волині попросив надбавок медикам «первинки»
Робота щодо модернізації медичної сфери на Волині вже почалася, і було б не погано, якби працівникам «первинки» в області почали підвищувати зарплати.

Таку думку висловив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час робочої поїздки заступника голови адміністрації президента Ірини Акімової на Волинь 18 жовтня.

За словами губернатора Волині, в області працюють над відкриттями амбулаторій і над модернізацією сфери охорони здоров’я загалом. Мовляв, хоч Волинь і не стала пілотною для реалізації реформи, утім, у краї намагаються не відставати від колег з інших областей.

«Ми вклали у це гроші, які змогли собі дозволити», – додав Борис Клімчук.

У контексті цього губернатор Волині також зосередив увагу на питанні підвищення зарплати медикам, які працюють у галузі надання первинної медичної допомоги.

«Треба дозволити доплату цим людям, по первинці, маю на увазі», – зауважив очільник голови Волинської ОДА.

У відповідь на це Ірина Акімова зазначила, що зарплату медикам «первинки» будуть підвищувати поступово у всіх регіонах України. Робитимуть це, з її слів, аби стимулювати покращення якості надання медичних послуг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
приїздить 1 заступник голови Адміністрації Президента України на Волинь і настільки зневажає волинян, що не тільки їх називає волиньчанами а і плює на те, що тут розмовляють українською, а валить на данєцкапанянтном...і таке керує країною, і вважає себе інтелектуалом
Відповісти