У Луцьку фани та міліція посперечалися через червоно-чорний прапор

У Луцьку фани та міліція посперечалися через червоно-чорний прапор
У Луцьку під час матчу «Волинь»-«Говерла» міліціонери спробували змусити вболівальників згорнути червоно-чорний прапор.

Вболівальники з Горохівського району вже 5 років їздять на матчі «Волині», а також час від часу відвідують матчі збірної України із червоно-чорним стягом, - пишуть Волинські новини.

«За ці 5 років у нас не було жодних проблем на трибунах. Але 18 жовтня під час матчу «Волині» з «Говерлою» трапився прикрий інцидент. Ми розгорнули наш прапор як символ вболівальників Горохівщини. Несподівано під час першого тайму до нас підійшов міліціонер і ультимативно наказав згорнути червоно-чорний прапор, бо він нібито заборонений», - повідомила вболівальниця.

«Коли хлопці почали вимагати документи, на підставі яких вболівальникам заборонено використовувати під час футбольних матчів таку символіку, міліціонер почав гарячково дзвонити по телефону. Вболівальники стали за прапором і сказали, що не дозволять його зняти. До них приєднались і ковельчани, в яких схожа символіка», - розповіла Валентина Магурчак.

«Міліція не змогла надати жодних документів, які підтверджують заборону патріотичного стягу. Тоді вони почали стверджувати, що на матчі присутній якийсь делегат ФІФА, тому прапор не можна вивішувати. Однак, врешті-решт через 15 хвилин міліція відмовилася від спроби забрати прапор, отримавши, очевидно, певну вказівку начальства», - зазначила вболівальниця.

«Проте після завершення матчу до нас підійшла група міліціонерів і попросила назвати прізвища, після чого залишила нас у спокої. Прикро, що стражі правопорядку у Луцьку полюють за червоно-чорними прапорами на стадіонах. Очевидно, вони погано знають українську історію», - додала вона.

Нагадаємо, матч відбувся 18 жовтня, а лучани програли з рахунком 0:1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чого все більше міліціонерів стають мусорами? товариші міліціонери - поясніть???
Відповісти
рулить.крепкі хазяйственникі!встойло всі..будуть порати вас.
Відповісти
закони фізики мусорам треба вчити - чим сильніше будуть стискати, тим сильніше їм дасть по морді
Відповісти
закони фізики треба вчити не тільки мусорам...
Відповісти
До речі, ти мудак. Хлопці з Горохова молодці.
Відповісти
держава наша, що хочемо, то і вішаємо...
Відповісти
героям слава!
Відповісти
Якщо комуносовок рулить на перших посадах,то що чекати від мусорні? ДИБІЛИ!!! Колись боялись синьожовтого,вже не страшно? притерлися?
Відповісти
Правильний колір - фашистом світить...
Відповісти
Цю владу аж трусить, коли вона бачить, як воскресає історія України, наші рідні атрибути, як міняється свідомість українця. Вони відчувають свій кінець, тому намагаються будь якими способами, заборонами попередити неминуче. Тож звивайтесь в конвульсіях, бійтеся, падайте на коліна перед святим нашим стягом... Українцям - українську владу!!!
Відповісти
ШановнI,при чому тут мiлiцiонери, вони простI роботяги, а ви хамло, якI крiм. " мусора" нiчего не знаете та не бачите, але там на захистI працюють простI люди. А ви I сторiя, ви робите Icторiю, та культуру
Відповісти
а вони собі як знають - божеволіють, конають- нам своє робить!
Відповісти
А роботи в нас багато! Хто ж, як не ми? Слава Україні!
Відповісти
На жаль,така прикра і,торія мала місце. Ми, як горохівці, вже більше 5- и років вивішуємо наш червоно-чорний банер на різних стадіонах України, і я ніколи б не подумав, що проблеми з міліцією виникнуть саме в Луцьку. Дуже прикро!
Відповісти
вся робота в тому, щоб повішати прапорчик і гаркнути "слава", то не буде ні слави, ні волі...
Відповісти
Чому саме ці кольори? Чому не обрати було будь-які інші? Може і дійсно, тут не все так однозначно. І чого би міліціонер просто так би підходив? Напевно, є те, що ми не знаємо
Відповісти
І коли вже той совковий менталітет почине в бозі?ПРо ментів і говорити нема чого- затуркана братія.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку фани та міліція посперечалися через червоно-чорний прапор
19 жовтень, 2013, 12:17