У Луцьку люди вклали гроші, але вселитися у новий будинок не можуть. ВІДЕО

У Луцьку люди вклали гроші, але вселитися у новий будинок не можуть. ВІДЕО
Відсвяткувати новосілля ніяк не можуть лучани, які ще 7 років тому вклали кошти у будівництво багатоповерхівки на вулиці Агатангела Кримського.

Заселитися туди просто неможливо. У будинку, де вже зараз нібито вже мали б жити люди немає дверей, подекуди відсутні й вікна. Тож вкладники помешкання змушені винаймати собі житло й дотепер, - йдеться у сюжеті Рівне1

Люди гроші за незбудовані квартири виплатили вчасно, проте близько двох років будівництва не розпочинали – каже власниця однієї з квартир.

«Згідно з договором, який я уклала з Іванішиним, генеральним директором "Заводу будівельних конструкцій", здача цього об’кту запланована на 2008 рік», каже жінка.

В договорі не зазначалося того, що ціна за житло щороку зростатиме. Люди бідкаються, кажуть: тепер за ті ж гроші можна придбати не одно- а двокімнатну квартиру.
Директор "Заводу будівельних конструкцій" Леонтій Іванішин (на фото) нарікає на економічну ситуацію в країні, а також каже що грошей на завершення будівництва не вистачає, позаяк не всі квартири куплені, а деякі виплачені лише частково:

«Всім я не можу рішити, поки ми не добудуємо. Добудувати треба – сьогодні нема ні підтрики нізвідки, ні фінансування», - каже директор "ЗБК".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За таке цього директора вже давно в тюрмі пора згноіти,морду наів на чужих грошах добру.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку люди вклали гроші, але вселитися у новий будинок не можуть. ВІДЕО
20 жовтень, 2013, 17:17