У ПриватБанку прокоментували «замінування»

У ПриватБанку прокоментували «замінування»
У ПриватБанку кажуть, що головне волинське відділення не працювало дві години.

Нагадаємо, 21 жовтня через повідомлення про замінування центрального офісу Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку в Луцьку його робота була зупинена, а всіх співробітників і клієнтів евакуювали, - повідомили у прес-службі банку.

Після обстеження будівлі міліція констатувала черговий факт телефонного хуліганства.

Повідомлення про бомбу надійшло в міське управління міліції о 9:55.

Після отримання цієї інформації служба безпеки оперативно евакуювала працівників і клієнтів банку. Вже в 10:02 до часу прибуття міліції і саперів всіх людей, які перебували в офісі, вивели в безпечне місце.

ДИВИТИСЯ ФОТО, ВІДЕО: ЯК «РОЗМІНОВУВАЛИ» ПРИВАТБАНК У ЛУЦЬКУ


«Сьогодні наша система безпеки практично виключає можливість пронесення до відділень будь-яких вибухових пристроїв чи небезпечних предметів. Проте, отримавши інформацію від міліції, ми зробили все можливе, щоб забезпечити абсолютну безпеку людей, працівників і клієнтів банку. З початку року в Україні це вже не перший випадок телефонного хуліганства, якщо відразу після новорічних свят жартівники «мінували» вокзали, Палац спорту, лікарні та університети, тепер хтось вирішив перешкодити нормальній роботі банку», - говорить керівник Служби безпеки Північно-Західного РУ Приватбанку Сергій Шащук.

Під час ретельного обстеження приміщення фахівці ніякого вибухового пристрою не виявили. До 12:00 робота відділення банку була відновлена.
Служба безпеки ПриватБанку спільно з міліцією вжила всіх можливих заходів для визначення особистості телефонного хулігана. Його тепер чекає не тільки штраф і позбавлення волі на строк до 5 років, але і компенсація збитків банку від вимушеного простою одного з найбільших його відділень.

«Хочу щиро подякувати за оперативну, злагоджену роботу працівників МВС та СБ України у Волинській області у швидкому реагуванні на надзвичайну ситуацію, та впевненний, що дана ситуація не стане перешкодою для відвідування нашої установи клієнтами банку. На даний момент робота відновлена, і всі працівники працюють у звичайному ритмі», - говорить директор Північно-Західного РУ Приватбанку Андрій Якимів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого ти тролиш на всіх сайтах? Руки чешуться?:)
Відповісти
Останні новини
У ПриватБанку прокоментували «замінування»
21 жовтень, 2013, 16:26