Honda показала новий кросовер CR-V для Європи

Honda показала новий кросовер CR-V для Європи
Японський автовиробник Honda оприлюднив перші зображення прототипу нового кросовера CR-V для європейського ринку - світова прем'єра новинки відбудеться на автосалоні в Женеві в березні 2012 року.

Про це інформує Gazeta.ua.

Як ідеться в короткому повідомленні компанії, четверте покоління популярного кроссовера з'явиться у продажу восени поточного року. У порівнянні з попереднім поколінням, новий кроссовер володіє агресивнішим дизайном з більш виразними формами кузова.

Більшої інформації Toyota напередодні світової прем'єри новинки не надала.

Новий CR-V для американського ринку продається в США з середини грудня минулого року. Прем'єра пройшла ще на автосалоні в Лос-Анджелесі восени минулого року.

Кросовер обладнаний модернізованим 2,4-літровим мотором з системою i-VTEC, чию потужність незначно збільшили - до 185 кінських сил. Він поставляється разом із 5-діапазонною АКПП.

Основним нововведенням по частині конструктивних змін можна вважати нову систему повного приводу Real Time All-Wheel-Drive, яка оснащується так званою «інтелектуальною системою управління».

В Японії автомобіль надійшов у продаж трохи раніше, ніж в США. На батьківщині базова модифікація нового CR-V отримає виключно передній привід і дволітровий атмосферний мотор, що розвиває 150 к.с. при 6200 об/хв і 191 Нм крутного моменту при 4300 об/хв.

Агрегатуватися двигун буде з безступінчатим варіатором CVT, завдяки чому споживає в середньому 6,9 л/100 км шляху. Базова модифікація Honda CR-V в Японії оцінена в 2480000 ієн (близько $32 тис.).

Європейські комплектації і ціни стануть відомі, судячи з усього, тільки перед дебютом на автосалоні в Женеві.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.