Курорт Світязь отримав до нового сезону каналізацію та новий ринок

Курорт Світязь отримав до нового сезону каналізацію та новий ринок
Найвідоміший на Волині курорт – Шацькі озера – підготував до наступного сезону оновлену каналізаційну систему, відкрив новий ринок і забезпечив комфортабельні місця для майбутніх туристів.

Про це говорилося на нараді в Шацьку за участі губернатора Бориса Клімчука, інформує прес-служба облдержадміністрації.

Головний державний санітарний лікар області Наталія Янко, доповідаючи голові облдержадміністрації про підготовку оздоровчих закладів району, відзначила, що ряд з них уже суттєво працюють над благоустроєм свої територій та створенням поліпшення якості обслуговування та проживання відпочиваючих.

Вона відмітила бази відпочинку ВАТ «Володимир-Волинський цукровий завод», ТзОВ «ЛТД Здоров’я», шахта №9 «Нововолинська», ДВАТ шахта «Відродження».

В урочищі Гряда збудовано новий ринок ПВКП «Плесо» із облаштуванням критих торгових рядів. Окрім цього, ліквідовано близько 30 будівель різного типу. У Запісочній рекреаційній зоні на базі санаторію «Лісова пісня» проведена реконструкція існуючої каналізаційно-насосної станції.

Серед пріоритетних підготовчих робіт до сезону-2012 – завершення каналізування села Світязь, а також проведення там санітарної очистки від віходів об’єктів різного призначення та індивідуального сектору.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Курорт Світязь отримав до нового сезону каналізацію та новий ринок
24 лютий, 2012, 17:55