ЗМІ: Кличко став «німцем»

ЗМІ: Кличко став «німцем»
В українського боксера Володимира Кличко з'явився паспорт громадянина Німеччини, - повідомляють світові ЗМІ.

"Володимир Кличко, який народився 1976 року в Україні, почав писати своє прізвище у німецькій транскрипції, коли дістав громадянство цієї країни", - пише Gazeta.ua з посиланням на американську газету "The Atlantic".

Раніше повідомлялося, що чемпіон світу у суперважкій вазі, діючий чемпіон світу за версіями WBA, WBO і IBF Володимир Кличко не братиме участі в Олімпійських іграх 2016 року, які проходитимуть в Ріо-де-Жанейро. Проблема в тому, що Україна від послуг боксера відмовилася, а щоб виступити за Німеччину боксер повинен взяти німецьке громадянство.

Проте ще в серпні Кличко прийняв остаточне рішення не відправляти в Німецьку асоціацію боксу відповідну заявку, оскільки виступати за якусь іншу країну, окрім України, він не мав наміру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кличко, бокс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це зрада своїй Батьківщині!!!!!!!!!!!!!! А як же цінності націоналізму, які так свято сповідує його брат у Парламенті?????? Кличко цурається своєї неньки-України!!!!!!!!!!!!!!!!!! Фріц??????
Відповісти
Это украинские махинаторы от спорта лишили Володю возможности участвовать в олимпийских играх в 2016 году. и никто этому не помешал.Коль он оказался ненужным своему отечеству, он и принял решение стать гр. Грмании,чтобы участвовать в олимпиаде.
Відповісти
клички - это хитрожопые русскоязычные еврейчики, которые используют украйну во все щели - но вы придурки не способны этого понять - мозгов нет
Відповісти
це ти жид, який нічого не досягнув. а зміна громадянства- правильне рішення ,бо цій державі герої не потрібні, тому що тут керують тобі подібні бездарі. і ніякої зради тут немає. але через роки іменами цих братів назвуть нові спортивні арени, вулиці, аеропорти. героям слава!
Відповісти
То хай Тягнибик зі своєю шворою бандитів проявляє свій героїзм деінде!!!!
Відповісти
Воняк УПА, ВОТ ТАКИЕ ВОНЮЧКИ КАК ТЫ НАШЕЙ ДЕРЖАВИ УЖ ТОЧНО НЕ НУЖНЫ.
Відповісти
Как приятно любить Украину, глядя из окна своего особняка, как величаво течет Рейн. Даже Ющ в Америку не свалил, а братцы бедные мотаются ,как челноки из Германии-на Киевраду, из Германии-в верховную раду. Патриоты ппц !
Відповісти
Кличко-самовпевнений когут хоче залiзти на самий насiст. Нiхто i нiколи не обере цьго зухвалого боксера Президентом нашоi держави!
Відповісти
"Проте ще в серпні Кличко прийняв остаточне рішення не відправляти в Німецьку асоціацію боксу відповідну заявку, оскільки виступати за якусь іншу країну, окрім України, він не мав наміру." Невже важко дочитати до кінця????
Відповісти
Важливо читати поміж слів... головна тема повідомлення - подвійне громадянство! а це ВЖЕ порушення Конституції!!! хоча для них порушення Основного закону країни стало майже звичайною справою... я маю на увазі всіх 450 осіб (чи десь приблизно стільки)...
Відповісти
Или вам недоумкам и бендеровским прихвостням не известно что евреи давно керують миром.
Відповісти
Черновецкий (он же Лёня-Космос) имея гражданство Израиля, занимал должность мэра Киева, в 2004году балотировался на президента. И нормально, да? Доказательств, что Кличко имеет немецкое гражданство - никаких.
Відповісти
Если честно - то оба эти братья единственные из современных украинцев которые на данный момент прославляют нашу страну в хорошем смысле в отличие от проффессорской бандоты и конченных западенцев -бандеровцев!
А то что тут кто то гавкает на них - так это и ежу понятно, что это чмошные проплаченые тролли.
Хотелось бы что бы Кличко стал президетном, может быть Украина хоть из далека на страну станет похожа, а не на то, чем она сейчас является..
Відповісти
Братці Клички не жиди, вони боксери а не шахматісти. Це 100% гпрантія щовони не жиди. Жиди в бокс не йдуть вони в шахмати грають.
Відповісти
А мне по....й, чей он гражданин. Он русский, как и я, живет в Украине, как и я. Ну и что? А вы тотите папаню-ХАМ или Стоматолога в предиденты? Идиоты!
Відповісти