У Нововолинську 4 людини пікетували мерію

У Нововолинську 4 людини пікетували мерію
У Нововолинську лише чотири людини вийшли пікетувати мерію через діяльність заводу "Кроноспан UA".

Акція проводилась одночасно з колегами – захисниками довкілля із Росії, Польщі, Словаччини та Румунії, - пише Нововолинський інформаційний портал.

Нововолинська міліція в акцію не втручалась – було повне розуміння того, що відбувається. Запланований захід проводився згідно поданих повідомлень від 30 до 40 хвилин. Ніхто із міськради до протестуючих не вийшов.

"А що стосується репліки "рута", то не потрібно сміятись, хоча кожен має право й на це. Мешканцям 5-го, 6-го, 15-го мікрорайонів, вулиць Некрасова, Луцької та села Панасівка я не радив би цього робити із огляду на міни сповільненої дії, що частенько пролітають у них над головами і випадають на подвір’я, у воду колодязів, у квартири, на одежу та на хліб щоденний… І залишаються у організмах їхніх дітей. Все, аж надто серйозно", - коментую один з учасників акції Анатолій Бідзюра заяви опонентів про безпідставність пікетувань.

Нагадаємо, громадські активісти Нововолинська раніше заявляли про екологічну шкоду, яку спричиняє робота заводу. Натомість в мерії кажуть, що небезпеки для природи та здоров'я людей діяльність підприємства не становить.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага не становить, в нас нічого не становить небезпеки там де гроші робляться....
Відповісти