На Волині авто врізалося у дерево: четверо загиблих

На Волині авто врізалося у дерево: четверо загиблих
Біля села Журавичі Ківерцівського району в результаті ДТП загинули 4 людей, 3 осіб з травмами різних ступенів важкості госпіталізовані.

Автопригода трапилася 25 лютого о 00:16, повідомили у прес-службі МНС.

У СЗГ УМВС в області розповіли, що автомобіль «Фольксваген Венто», за кермом якого перебував 24-річний лучанин Роман М., рухався в напрямку села Журавичі з боку села Омельне.

Водій не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і стан дорожнього покриття, відтак не впорався з керуванням і зіткнувся з придорожнім деревом.

У результаті водій та троє пасажирів – жителі села Омельне 23-річний Олександр С., 16-річна Оксана Г. та 18-річна Олеся З. – загинули на місці події.

Окрім того, ще троє пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Жителі Омельного 15-річна Ірина Г. та 27-річний Олександр М. госпіталізовані в Ківерцівську ЦРЛ, а житель села Прилуцьке 17-річний Станіслав Є. від госпіталізації відмовився.

Встановлено, що «Фольксваген Вентро» не зареєстрований у встановленому законом порядку. Згідно з базою даних «Реєстраційно-інформаційної пошукової системи», номерний знак належить автомобілю «Москвич 408».

Нині авто знаходиться на штрафмайданчику Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Семеро людей їхало в одній легковушці??? я в шоці.
Відповісти
5-ро в такому автомобілі можуть їхати вільно, а двоє на руках...
Відповісти
судячи по віку п"яна пацанва
Відповісти
їхали на дискотеку в Журавичі
Відповісти
Той, що ніби "відмовився від госпіталізації" по вимозі родичів був доставлений в одну з лікарень Луцька. Проте нажаль близько 12.00 поступила інформація, що він помер. Стан двох пацієнтів, що залишилися в Ківерцівській лікарні стабільний, загрози життю немає. Щирі співчуття родичам загиблих та постраждалих(
Відповісти
Василю що знає... Ви впевнені що Станіслав помер у Луцькій лікарні? Звідки інформація???
Відповісти
Станіслав не не помер, зараз він знаходиться в Луцькій лікарні.
Відповісти
Василь що знає ситуацію ти що дибіл нащо ти таке пишеш?Ти спочатку взнай правду а тоді щось пиши бо твоє пусте розкидання словами нікому краще не зробить.А те що ти написав багато кому зробило дуже боляче.Той що ти пишеш що загинув він живий і буде жити.Тріпло ти погане рот закрий
Відповісти
Той, що ніби "відмовився від госпіталізації"він не помер а навпаки отримав найменше тілесне ушкодження...
Відповісти
Я б на місці адміністратора сайта дуже слідкувала за інформацією таких от Василів,що знають ситуацію. Враховуйте, що можливо хтось із родини читає інформацію і поки дізнається правду ...
Відповісти
василій ти вапщє бачив чи вони були пяні шо ти базариш
Відповісти
А знаєет??Що є така інформація що їх заганяли мусара..
Відповісти
не правда ніхто там їх незаганяв

нашо вже присати такій бєд...
Відповісти
ти там був (була) шо ти пишеш що бред?????тільки чогось в селі люди говорять про це!!!
Відповісти
та паходу ви всі тут дібіли! люди вмерли а ви тут гоните один на одного!
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
Підтримую! І перестаньте писати те в чому ви не впевнені бо це харить!
Відповісти
для кого люди для кого друг!
Відповісти
ну не спорю!
Відповісти
для батькiв це е найтрагiчнiше що могло статися...а як i хто винен,це вже неважливо...дiтей нема...моi спiвчуття...
Відповісти
Виний в цій ситуаціі той, хто був за кермом.
Відповісти
ну ти й дірьмо! ти щє будеш визначяти хто тут винний?
Відповісти
Читач ...я б радила закрити рот....ти не знаєш що там сталося і не нав"язуй свою брехливу думку іншим....за кермом була мені близька людина і наприклад я не можу читати таке як особи твого типу пишуть....це все не правда..і не тобі судити хто в цій ситуації винний!!!!!!!!
Відповісти
в цій ситуації винне дерево
Відповісти
підтримую!!
Відповісти
читач рот закрив ти там небув і небачив за кермом мій знакомий і ти будий базарити шо він винен ти значить лашаша якшо такє базариш мене харять ці комінти шо протів людей якіх нема шо вони пяні були нехто небачив які вони були вони всі трєзві були..............і небазарьте нічого бо це все харить ..
Відповісти
як на мене то немає вже змісту спорити,людей не вернути!не одні вони так нагрузили машину,до клуба не має чим добиратися от і приходиться...хто винен ми не знаємо і нажаль не взнаємо!надіюсь що ми-молодь візьмемо урок з цієї жахливої події,та будемо берегтися!!!це взагалі жах!!!я як подумаю як їм в той момент було страшно...
висловлюю свої співчуття...
Відповісти
стас живий і відходить від того що сталося!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! і він ВАСИЛЮ ЩО ЗНАЄ СИТУАЦІЮ отримав найменше ужкоджень! І це не Стас помер у лікарні а інший хлопець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
а ти "правда" такий же як і той Василь з своєю правдою!!! І Стас і Іра і Саша - Богу дякувати живі! Просто у всіх різні ступені травм, Стас - самого простого ступеня. Іра з наслідками серйозними, а Саша також більш-меньш в нормі!!!
А загиблих настільки жаль, що просто в це тяжко повірити, що їх більше немає...
Відповісти
водій не був пяний він був тверезий( дякую за співчутя
Відповісти
Стас живий а остальних мені шкода!
Відповісти
стас стобой впалнє сагласєн .......
Відповісти
не правда...... їх нехто незаганяв шо ти базариш лашара там вапщє нікого небуло а всі такій брєд несуть якбкдто була на тому місті от хтось там був звсіх камінтаріїш шо є тут напишіть........
Відповісти
а скільки ж можна, можливо ніхто б і не їхав в пізній вечір в ті Журавичі, якби в Омельне була б хоч якась дискотека чи місце відпочинку для молоді...
Так що пілюлєй треба давати владі, бо не доведи Боже ще такої біди!!!
А молодь нехай подумає, перед тим як їхати - яку швидкість, в якому стані і на якому транспорті треба вирушати для безпечного відпочинку, бо ж по всякому буває їздимо...
Відповісти
підтримую
Відповісти
Всі когось винять...водія вже не повернеш так як інших загиблих.Насамперед це дійсно винна влада.В Омельно два роки немає ні клубу ,ні кудись вийти.Куди молоді дітись??????????Насамперед треба звернути увагу як це влада допустила що ні клубу нічого немає в селі.....Люди хотіли відкрити диско клуб але владі це було не потрібно.Зараз їй саме легше говорити "Що в мене запитують як це машина не зареєстрована?"Ти скажи в мене запитують чому дітям немає куди подітися??????????????????????????
Відповісти
Які діти....??? в такому віці сидять.. і книжкі читають....а не бухають .. і б...ть....село спивається...не раз ідеш по селі ... дівчати і пацани вже біля клуба сидять і курять , мати гнуть..... яка культура виховання.. за чим дивляться батьки!!!!!???????????????????????Якщо вже один одружений то хай тримається сім,ї а не з малалєтками зажигає!!!!
Відповісти
а до чого тут влада.???... якщо в сусідніх селах є спонсори то тут їх не має!!!!.... і який прикол робити диско клуб... якщо село спивається????
Відповісти
Останні новини
На Волині авто врізалося у дерево: четверо загиблих
25 лютий, 2012, 08:16