У Луцьку хочуть створити автошколу для неповносправних

У Луцьку хочуть створити автошколу для неповносправних
Підприємці Луцька виступили з ініціативою створення автошколи для неповносправиних людей, адже найближча така установа ‒ аж у Львові.

З цим вони прийшли на прийом до луцького міського голови, ‒ пише ТРК Аверс.

«Хочемо людей з особливими потребами навчати водінню. Під державний бюджет робимо. З автошколою заключаємо договір і хочемо також встановлювати ручне керування. З чехами вже ведемо попередні переговори», ‒ зазначив підприємець Валентин Шабунін.

Ініціатори ідеї просять в міського голови місце, де змогли б переобладнати автівки під потреби певних категорій лучан. Мер подібними планами ніби зацікавився. «Може, б ми ще якийсь проект по цьому написали – «Польща ‒ Білорусь ‒ Україна». Може б ми більш глобально це питання підняли. Це справа хороша, і навіть кошти Євросоюзу могли б долучити ‒ це ж соціальна програма», ‒ запропонував Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: громада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідея не нова. Ще Ніна Кашпрук (нині покійна), як голова фонду активної реабілітації неповносправних, наприкінці 90-х піднімала це питання... Схаменулись владівці майже через 15років... Що ж... краще пізно, аніж ніколи...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть створити автошколу для неповносправних
22 жовтень, 2013, 17:24