Як штурмували управління міліції в Одесі. ВІДЕО

Як штурмували управління міліції в Одесі. ВІДЕО
В Одесі правоохоронцям вдалося витримати "облогу" обласного управління міліції, в якому перебуває колишній народний депутат Ігор Марков.

Ввечері 22 жовтня прихильники екс-нардепа спробували штурмувати приміщення, - пише ТСН.

Нагадаємо, політика затримали і допитали у справах про фальсифікацію на виборах-2012 і хуліганство у 2007 році.

Тим часом люди почали збиратися біля обласної міліції. Спочатку протестувальники стояли і чекали, коли Марков повернеться з допиту. Але згодом з'явилася інформація про те, що його затримали і збираються відвести в Київ, де Печерський суд обере йому запобіжний захід.

Захисник депутата заявив, що Маркову пригадали історію з побиттям націоналіста біля будівлі облдержадміністрації в 2007 році і начебто на підставі цього слідчі затримали політика.

Згодом спецпризначенці "Беркуту" почали відтісняти людей від входу. Зав'язалася бійка і натовп людей відтіснив "беркутівців" у двір. Щоб не випустити правоохоронців з будівлі, всі виходи протестувальники разом з родичами Маркова перекрили позашляховиками. Тоді ж знову почалася сутичка. Внаслідок якої постраждала жінка, яку затовкли у натовпі. Їй довелося викликати "швидку".



Також постраждали два працівники засобів масової інформації.

На своїй сторінці у Facebook депутат міськради від партії "Родина" Олександр Васильєв повідомив, що боєць "Беркута" вдарив оператора телекомпанії АТВ Дмитра Бондаренка:

"Він міцно вдарився головою об асфальт при падінні, зараз блокований співробітниками міліції у дворі УВС. Фактично знімальну групу захопили в полон. Зв'язку з хлопцями немає. Разом з оператором корреспондент", - зазначає Васильєв.

А одеський власкор телеканалу "Інтер" Андрій Анастасов передає, що у звалищі постраждав його оператор Ігор Мехоношин: "Під натиском натовпу він оступився і вивихнув собі шию з защемленням нерва. У травматології йому поставили комір. Зараз Ігор відчуває себе нормально", - розповів колега "Думської".



Зрештою, приблизно о 4:00 правоохоронцям з боєм вдалося вивести затриманого Ігоря Маркова з будівлі одеської обласної міліції. Спецпризначенці з "Беркуту" зі щитами та палицями відтіснили протестувальників від головного входу.

В цей момент з іншого боку під'їхали автозаки, в один із них посадили Ігоря Маркова і відправили до Печерського суду Києва, де суддя має обрати йому запобіжний захід.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли вже нарешті буде робити довбаний відеоплеєр від 1+1***!!!
Відповісти
Останні новини
Як штурмували управління міліції в Одесі. ВІДЕО
23 жовтень, 2013, 07:55