Лучани оцінили роботу мера. ВІДЕО

Лучани оцінили роботу мера. ВІДЕО
Лучан попросили оцінити роботу міського голови Миколи Романюка та голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Опитування організували Волинські Новини.

Якщо про луцького мера окремі люди могли сказати декілька слів, то з губернатором Волині ситуація інша – більшість навіть не змогли сказати, хто це такий.

Окрім того, величезна кількість опитаних відмовлялись розмовляти на камеру, мотивуючи це тим, що «бояться» та «не хочуть світитися». Мовляв, «не хочу потім залишитися без роботи», «а що, як мене знайдуть» чи банальне «ой, я не нафарбована».

Утім, думки та переконання розділили респондентів на два табори – одні досить таки позитивно відгукнулись про високопосадовців, а інші ж – розкритикували.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що в Луцьку є мер? Романюк це хто, з якого жеку?
Відповісти
Як у вас все запущено!З ЖЕКу, який називається "ПРИВАТБАНК", потім з ЖЕКу під назвою Волинська ОДА! А спочатку , а починав із ЖЕКу....Луцький міський комітет ЛКСМУ. А зрештою про жеки,
яке питання така й відповідь-коментар!!!
Відповісти
Дорогі жахливі, прибудинкові території жалюгідні, освітлення немає, каналізація позорна, сніг не чистили і не будуть, сміття, бруд, комунальні підприємства збиткові, транспорт ніякий!!! А мер в нас добрий))) Ребята давайте жити дружно. Слава комсомолу.
Відповісти
Галині ціє ночі або чоловік не догодив, або вона (хай мені Бог прощає), вдова. Ніхто не гладить, не цілує вранці в пупок. Погані в неї справи. А писала, очевидно, лівою рукою, а правою мастурбувала. Галюню, я приїду, приберу в твоїй берлозі трирічної давності павутину, викину гниле лушпиння картоплі, зроблю вологе прибирання, вимию позавчорашній брудний посуд, віконні рами і принесу тобі усі тілесні задоволення, яких ти не маєш. І ти станеш добріша. Пиши.
Відповісти
А в пупок поцілувати?
Відповісти
у тебе одні пупи на думці
Відповісти
а ще які є варіанти?
Відповісти
ти шо???
Відповісти
а тобі нема кого ласкати????
Відповісти
ми за порядок у місті
Відповісти
КЛАССНАЯ ВИДЕОРАБОТА, как короткометражка, персонажи отличные - последний дедок вообще "до слез"...
Відповісти