Як відремонтували двір у Луцьку. ФОТО

Як відремонтували двір у Луцьку. ФОТО
У Луцьку ремонт двору будинків №15 на вулиці Конякіна та №2а на вулиці Федорова обійшовся міському бюджету в майже 785 тисяч гривень.

22 жовтня міський голова Микола Романюк оглянув дворову територію та зустрівся там з місцевими жителями, - повідомили у прес-службі мерії.

Разом з ним із якістю виконаних робіт ознайомилися депутат міської ради Роман Романюк, директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький, а також директор ТзОВ «Луцька ДПМК» Іван Кобак.

У дворі відремонтували дорожнє покриття та тротуари, зробили реконструкцію мереж зовнішнього освітлення та встановили дитячий майданчик: ігровий комплекс «Універсал», гойдалка «Балансир», пісочниця з двома лавками.

Роботи виконували ТзОВ «Луцька ДПМК», КП «Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло», дитячий майданчик встановив департамент ЖКГ.

Місцева жителька Руслана Курадовець відзначила, що протягом останніх 18 років у цих дворах не відбувалося жодних ремонтних робіт, а тепер є бездоганне асфальтне покриття та красивий дитячий майданчик.

За словами міського голови Миколи Романюка, у цьому році планували зробити капітальний ремонт 24-х прибудинкових територій, але цього року наведуть лад лише на 19.

«Завершуються ремонтні роботи дворів на проспекті Відродження та вулиці Винниченка, проте наступного року ремонт прибудинкових територій буде продовжено. Крім того, плануємо зробити освітлення усіх прибудинкових територій. На це з міського бюджету буде виділено 1 мільйон 900 тисяч гривень», – сказав градоначальник.

Водночас він зауважив, що його непокоїть небережливе ставлення мешканців будинку до спільного майна. У відремонтованому дворі вже поламали новеньку лавку, а на газоні мешканці навколишніх будинків припаркували свої автомобілі.

Микола Романюк зразу ж дав доручення викликати представників ДАІ, які виявили б порушників громадського порядку. За кілька хвилин у двір прибули працівники автоінспекції, які розберуться у цій ситуації та врегулюють питання.

Жителі будинків, користуючись нагодою, поскаржилися на те, що в найближчій крамниці «Вишенька» цілодобово торгують спиртними напоями, потім молоді люди їх розпивають у дворі та галасують там цілу ніч. Міський голова пообіцяв, щодо цього питання буде прийняте відповідне рішення на найближчому виконкомі.

Міський голова звернувся до жителів двору з проханням берегти те, що належить громаді, адже воно придбане за кошти міського бюджету, які потрібні для ремонту інших прибудинкових територій, встановлення дитячих та спортивних майданчиків.

Крім того, Микола Романюк подякував директору ТзОВ «Луцька ДПМК» Івану Кобаку та працівникам підприємства за якісно виконані роботи у дворовій території на вулицях Федорова, 2а та Конякіна, 15.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце ха-ха..."бездоганна дорога"!!! Синок, йдучи в садок зранку, запитує, чому на новій, рівній дорозі стільки калюж!!!
Відповісти
Відповідь: бо Кобак робив!:)
Відповісти
То можливо вам було краще,коли ваш синочок, йдучи в садочок, спотикався об ями???!!!!!))))))
Зробили ідеальну дорогу,дитячий майданчик,і всеодно не так!!!!!!нашому народу,що роби,що не роби,всеодно не вгодити!
Відповісти
за те що є..колись люди і того не мали..кому дякувати зверху пише і фото..без них голод та війна...
Відповісти
порівняно з тим що було на багато краще
Відповісти
До вашого відома фірма ДПМК найбільш якісно будує дороги на Волині.
Відповісти
Знавець ви напевно на ДПМК працюєте, якшо я не помиляюсь. Сергіївна не видавайте себе:)
Відповісти
Насправді я працюю в органах місцевого самоврядування. Саму тому знаю чиї дороги витримали минулу зиму.
Відповісти
Останні новини
Як відремонтували двір у Луцьку. ФОТО
23 жовтень, 2013, 09:36