ЗМІ: ДАІ найняла «тітушків» боротися з «Дорожнім контролем». ВІДЕО

ЗМІ: ДАІ найняла «тітушків» боротися з «Дорожнім контролем». ВІДЕО
У Києві працівники ДАІ "воюють" з активістами "Дорожнього контролю", залучаючи "тітушків", - пишуть українські ЗМІ.

Для цього автоінспекція і "тітушки" уклали договір, який полягає в тому, що ДАІ буде дозволяти цим людям проводити нелегальні вуличні гонки, а натомість вони будуть полювати за журналістами та активістами "ДК", - пише Цензор.НЕТ.

Ця група людей зараховує себе до київського відділення російського проекту smotra.ru.

Так, 15 жовтня 2013 року, активіст "Дорожнього контролю" Максим Коломієць зафіксував факт порушення ПДР патрулем ДАІ Києва №2149 та попросив старшого наряду припинити правопорушення. Даішник відмовився пред'явити своє службове посвідчення. Після цього, він дістав мобільний телефон і почав комусь телефонувати. На питання Максима "ви викликаєте старшого?", інспектор ДАІ відповів "так".

Через десять хвилин на місці подій зупинився Nissan Juke ВВ2021СН, звідки виходить група молодих людей на вигляд 18 років. Один з них, з цигаркою в зубах, починає чіплятися до активіста "ДК", захищаючи інспекторів ДАІ. Після бесіди Максим з другом сідають в свою машину і їдуть. У свою чергу, молоді люди стрибають у Juke і починають переслідування.

Як видно на відеозапису, члени київського smotra.ru роблять безліч аварійних ситуацій, виляють по дорозі, провокують ДТП. На перехресті біля ТРЦ Караван, молоді люди на Nissan Juke спереду блокують автомобіль "Дорожнього контролю", а ззаду їх підтискає VW АА2450ВО. Далі "наглядачі" вибігають з машини, відкривають задні двері автомобіля "ДК" і починають лізти в салон з метою "розібратися".



Ще через деякий час, на місце приїжджає патруль ДАІ №2149, і інспектор, який телефонував, починає спілкуватися з цими молодими людьми. Те, що Nissan Juke стоїть поперек дороги і блокує автомобіль "ДК", даішник взагалі не помічає.

Він записує щось на папірець і після бесіди патруль ДАІ їде разом з Nissan Juke. На відеокамеру члени "Смотра-Киев" зізналися, що допомагають міліції і борються з "Дорожнім контролем".

Наприкінці відеосюжету інтерв'ю дає людина на ім'я Тарас, який представився керівником київського відділення smotra.ru. На відеокамеру він сказав, що він повністю підтримує "Дорожній контроль" та його команда ніколи не співпрацювала з працівниками міліції.

Однак, буквально сьогодні, на сторінці групи "Смотра-Киев" в соціальній мережі Вконтакте, Тарас почав ображати "ДК". Таким чином, на публіку "Смотр-Киев" декларує свою незалежність, а за фактом працює на ДАІ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тітушки з мусарами! Це цікаво:)
Відповісти
козли!!!
Відповісти
Останні новини
ЗМІ: ДАІ найняла «тітушків» боротися з «Дорожнім контролем». ВІДЕО
23 жовтень, 2013, 10:18