Луцький зоопарк готується до зими

Луцький зоопарк готується до зими
Луцький зоопарк готується до зими і закликає людей принести продукти для тварин.

"Холодна пора - не проста для наших мешканців. У цей період треба збагачувати раціон і збільшити кількість годувань. А вітамінів звірятам треба не менше, ніж людям", - кажуть у звіринці.

"Дуже приємно, що задовго до того, як зоопарк оголосив соціальну акцію, наші відвідувачі почали приносити гостинці нашим звірятам. Недавно сім’я із Луцька привезла варення та компоти. Вчителька однієї з шкіл обласного центру принесла пакунки із зерном, печивом, морквою та буряком", - додають в зоокуточку.

Також днями до закладу завітали вихованці дошкільного навчального закладу №6 "Журавлик", а саме - агітаційна екологічна бригада "Юні природолюби". Діти привезли багато смакоти – овочі, фрукти, солодощі, макарони, консервацію.

"Дуже вдячні всім) Ви не на словах, а конкретними справами причетні до життя нашого з Вами зоопарку)))", - кажуть в зоопарку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто перепост креативу іншої організації, так для порівняння (з коментарів):

ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДЯН ОБЛАСТІ
17.10.2013 18:05:48
Шановні Лучани!!!!! Дуже Вас просимо не підкидати тварин на центральний ринок!! Просто прийдіть та поспілкуйтесь з волонтерами.Ми разом з Вами знайдемо спільний варіант.Адже Ви робите перш за все біду своїм тваринам.Подумайте.як важко висидіти в манежі цілий день.А якщо не візьмуть зразу.як далі буде тварина і де знаходитись Вам не цікаво!!! У нас вже підключили відеоспостереження на ринку і біля нашого місця теж.Вичислити.хто підкинув зайвої праці не буде. прохання переказати іншим!!!! Стерилізація тварин у КП"Ласка найдешевша".РОБИТЬ СПЕЦІАЛІСТ ШВИДКО.ЯКІСНО.ГАРНО.тІ.ХТО РОБИВ.ЗАДОВОЛЕННІ ДУЖЕ!!!!!! А кошачого притулку взагалі в Луцьку не існує.І кожен приходить за чужий рахунок зробити добру справу.А Ви подумали.чим буде харчуватись Ваша тварина.по віддасться.Не підкидайте на ринок кошенят.прийдіть до нас та поговоріть.Ми Вам завжди раді допомогти.Але для благо тварини.ми можемо з Вами знайти компроміс.На притулку стерилізують також і кішок.
Відповісти
U
Це написав представник КП Ласка 18.10.2013 12:26:28
Як це принизливо читати таке!
Відповісти