Охочих возити людей в село під Луцьком не знайшлося

Охочих возити людей в село під Луцьком не знайшлося
У Волинській облдержадміністрації кажуть, що налагодять транспортне сполучення між селом Небіжка та Луцьком після проведення тендеру.

Про це йдеться у відповіді ОДА на запит депутата обласної ради Анатолія Грицюка, - повідомили у прес-службі ради.

"Враховуючи, що транспортне сполучення з м.Ківерці до м.Луцька забезпечено стовідсотково (автобуси сполученням Ківерці - Луцьк курсують з інтервалом в 5-10 хвилин), керуючись ст.7 Закону України «Про автомобільний транспорт» Ківерцівську райдержадміністрацію зобов'язано організувати роботу з проведення конкурсів на перевезення пасажирів на приміських маршрутах загального користування, що не виходять за межі району, у т.ч. по маршруту Небіжка - Ківерці", - йдеться в листі облдержадміністрації.

Тож протягом жовтня-листопада відбудеться тендер, переможець якого й возитиме людей в Небіжку.

Водночас в ОДА додають: якщо з'явиться перевізник, який погодиться обслуговувати маршрут до проведення конкурсу, з ним обов'язково підпишуть тимчасову угоду.

Варто зауважити, що навесні 2013 року ОДА розірвала договір з підприємцем, який возив людей згаданим маршрутом. В травні відбувся тендер, але переможців за його результатами не оголосили.

До вересня маршрут тимчасово обслуговував інший підприємець. Відтоді прямого транспортного сполучення з містом у жителів Небіжки немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При чім тут тендер? Його толком не було і не буде. Скільки уже тих перевізників змінювалось. А скільки люди без маршрутки були - більше як пів року).Перевізник, який був перед цим возив людей поки був заробіток (влітку багато охочих їздили цим маршрутом, бо до Озера доїжджали купатись), впав заробіток - той немає чого їздити, собі в убиток? Держава нічого не погашає. Охочих перевізників на цей маршрут немає і навряд чи буде. Сочатку нарікали на погану дорогу, положили асфальт, потім на людей, ніби сварливі, скорочували кількість маршрутів, а тепер на вигоду якої немає. А люди встають о 5.00 год, щоб дістатись пішачком чи на ровеликах на роботу. Старші або сидять вдома, або пів дня телепають пішочком.
Дай Боже, щоб скоріш з"явився той перевізник, який за місяць-другий цих жителів знову не кине!
Відповісти
Останні новини
Луцькі парки восени. ФОТО
23 жовтень, 2013, 12:46
Охочих возити людей в село під Луцьком не знайшлося
23 жовтень, 2013, 12:14