Волинян хочуть забезпечити протигазами

Волинян хочуть забезпечити протигазами
Волинян, які проживають у прогнозованих зонах хімічного забруднення, забезпечать засобами індивідуального захисту органів дихання.

Про це йшлося 23 жовтня під час засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як розповів начальник відділу запобігання надзвичайних ситуацій управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Олег Билиця, волиняни з небезпечних зон уже давно не забезпечувалися протигазами, бо коштів на це не було, попри прийняті програми.

На Волині у таких зонах проживають десятки тисяч осіб. Одна з найбільших - частина Маневицького району, яка охоплює 46 населених пунктів з 40 тисячами осіб.

Начальник ДСНС в області Володимир Грушовінчук заявив, що це питання розглядатимуть під час найближчої сесії Волинської обласної ради, адже є програма забезпечення населення засобами індивідуального захисту на 2014-2018 роки. Фінансування має здійснюватися із обласного бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отже, тепер щоб менше патякали та базікали - всім надягнути намордники! І сопіти в сопла:))) А стосовно того, щоб замислитись над причинами бруду у повітрі та способами їх усунення - зась, мозгів бракує... ДАЙОШ НАМОРДНІК ПРИ НАРОДЖЕННІ!!!
Відповісти
Точно покрадуть
Відповісти
Останні новини
Луцькі парки восени. ФОТО
23 жовтень, 2013, 12:46
Волинян хочуть забезпечити протигазами
23 жовтень, 2013, 12:23