Луцький депутат хоче зарплату обранцям громади

Луцький депутат хоче зарплату обранцям громади
Депутат Луцької міської ради Олександр Пиза вважає, що місцеві ради треба зробити вдвічі меншими та платити всім депутатам достойну зарплату.

Про це він розповів у своєму виступі в рамках Другого громадського форуму «Місцевий депутат - відповідальний представник громади», що відбувався у Луцьку у середу, 23 жовтня.

«Депутати - це активні люди, тому крім чисто політичної роботи повинна бути фахова робота по напрямках», - пояснив Олександр Пиза.

За його словами, місцеві депутати повинні мати змогу професійно працювати на громаду і не турбуватися про свій статок. Крім того, депутати повинні постійно навчатися, щоб підтримувати належний професійний рівень.

«Має бути самонавчання депутатів або просто навчання тому, що на сьогоднішній день вони не знають ні норм закону, ні своїх повноважень, ні своїх можливостей і завжди заграють із владою», - зазначив Пиза.

«А ті, які не заграють, вони займаються чисто політичною роботою. А місцеві ради - це не тільки політика. В першу чергу, це - економіка і добробут. Коли це буде фахова робота, це буде заробітна плата і місце роботи», - додав він.

Також Пиза зазначив, що кількість професійних депутатів можна значно зменшити, порівняно із нинішньою кількістю: «Тоді і не потрібно буде такої кількості депутатів, буде конкретна людина, конкретний напрямок і конкретна відповідальність».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Пиза
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маразм
Відповісти
Клінічно: напевне Олександр Пиза задовго сидить на своїй д.пі і всилу фізіології вся жовч підступає до мізків що і народжують такі геніальні ідеї.
Відповісти
А бабло на предбивоборчу агітацію ти де взяв... Ніщіта...
Відповісти
точно маразм
Відповісти
Тоді чому такий розумний депутат, як Пиза пішрв по списку, але програв мажоритарку... і такий депутат розповідає про те, як працювати?
Відповісти
зарплату окорочками..які закуплять де надо по цінах як надо..ш
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат хоче зарплату обранцям громади
23 жовтень, 2013, 14:36