Лучани скаржаться на холод в квартирах. ВІДЕО

Лучани скаржаться на холод в квартирах. ВІДЕО
Мешканці багатоповерхівки на вулиці Шевченка стали заручниками рішень керівників заводу «Електротермометрія».

Люди розповіли, що на дворі тепліше, аніж в їхніх квартирах. В багатоповерхівці, попри офіційний початок опалювального сезону, холодно, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Людям доводиться грітися, чим тільки можна. В їхніх квартирах стоїть по кілька колориферів, а светри і пальта виконують роль піжами. Мешканці будинку розповіли, погода в їхніх домівках цілком залежить від керівництва ПАТ «Електротермометрії».

Пані Іванна, яка проживає у холодному домі, з цього приводу зауважила: «У вівторка цілий тиждень я телефонувала в керівництво термометрії… Просто ніхто не відповідає. І оскільки ніхто не реагує, мені сказали збирати якийсь колектив, щось писати, щось добиватися… Ніхто не піднімав телефона. І не хочуть говорити взагалі з нами. І не пускають туди людей, щоб люди подивилися на лічильник. Чи палиться там, чи не палиться. Чи на лічильник рахують, чи взагалі не рахують. А гроші з нас то беруть».



Лучани розповіли, що завжди справно сплачують за теплопостачання. Тільки от батареї не нагріваються навіть до кімнатної температури. Журналісти вирішили поцікавитися у керівництва ПАТ «Електротермометрія», чому в будинку холодно?

В установі почули «заїжджену» відмовку - дирекції на роботі немає: «В нас завод працює тільки три дня. Вівторок середа, четвер. Керівництва немає».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани скаржаться на холод в квартирах. ВІДЕО
23 жовтень, 2013, 14:15