У «Волині» – нічия з «Динамо»

У «Волині» – нічия з «Динамо»
В останньому спарингу на зимовому зборі в Туреччині луцька «Волинь» не змогла здолати динамівців з Бреста.

Гра закінчилася з рахунком 1:1, повідомляє сайт луцької команди.

Нагадаємо, восени команди тричі грали між собою: на початку вересня волиняни у Бресті здобули дві перемоги – 2:1 і 4:1, а у жовтні вдома поступилися сусідам з рахунком 1:2.

Головний тренер Анатолій Дем’яненко виставив такий «старт»: у воротах Неділько, захисники Сімінін, Масло, Шиков, Романчук, півзахисники Лопес, Шарпар, Герасимюк, Пилипчук, під нападником – Пищур, у нападі Шумахер.

Матч розпочався неочікувано: вже у дебюті гри команди обмінялися голами. Спочатку динамівці реалізували кутовий, після рикошету від захисників забивши з лінії воротарського.

Але вже в атаці у відповідь волиняни відігралися. Після подачі Пилипчука Ванче Шиков зіграв на випередження і головою зрівняв рахунок – 1:1.

Далі боротьба велася переважно в центрі поля. Тренери лучан відзначили активність Рамона Лопеса і взагалі ігрової зв`язки Сімінін-Лопес, які перегравали своїх візаві на флангах.

Крім того, не боявся бити з-за меж штрафного бразилець Шумахер.

Наприкінці першого тайму білоруси забили ще раз, але з офсайду. Його зафіксували у гравця, який добивав шкіряну кулю після того, як Неділько відбив удар з 40-а метрів перед собою.

На 40-й хвилині сильного удару з правого флангу з гострого кута завдавав Лопес, та воротар суперника зумів зреагувати на цей постріл. Загалом Рамон у цьому матчі був чи не ключовою фігурою в атаці «Волині».

Лучани продовжили володіти ігровою та територіальною перевагою і після перерви. Підтримати Лопеса заповзявся на лівому фланзі Пилипчук, який тричі пробивав по воротах суперника. Продовжив «стріляти» по воротах і Лопес, але неточно.

Дійшло до того, що «Волинь» навіть не випускала візаві за центр поля. Але до реалізації моментів справа так і не дійшла.

Повторити «подвиг першого тайму міг Ванче Шиков – він знову вдало зіграв на випередження під час кутового, але цього разу з лінії воротарського майданчика не влучив у ворота.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Волині» – нічия з «Динамо»
25 лютий, 2012, 13:17