Як у Луцьку борються з порушеннями продажу алкоголю

Як у Луцьку борються з порушеннями продажу алкоголю
Порушення під час продажу алкоголю виявили під час рейдів торговельними закладами Луцька.

Про це розповіли під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, що відбулося 23 жовтня, ‒ пишуть Волинські новини.

Як розповів начальник управління підприємництва і реклами міської ради Олександр Козлюк, на території міста працівники різних служб здійснили декілька рейдів торговими закладами з метою виявити порушення під час торгівлі алкогольними напоями.

Під час рейдів виявили три порушення, про що склали три адмінпротоколи. З його слів, тенденція зараз позитивна, так, у минулому кварталі не склали жодного протоколу про порушення. Однак, у третьому кварталі розпочався новий навчальний рік, приїхали студенти, тож випадків порушень побільшало. Також поліпшилася тенденція щодо стометрової зони поблизу навчальних закладів. Так, зі слів начальника управління, навпроти ЗОШ №5 у кіоску продають хліб замість пива та сигарет. Він нагадав, що штраф за продаж алкогольних напоїв неповнолітнім становить 6800 гривень, до того ж заклади-порушники позбавляють ліцензії.

Голова комісії Юрій Вега попросив звернути особливу увагу на продаж алкогольних напоїв на зупинках громадського транспорту поза встановленими квотами часу. Він розповів, що останнім часом надходить інформація про те, що такий продаж здійснюють.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Козлюку мало хабарів платять?
Відповісти
І оце все заради чого було здійнято гвалт навколо пивної промисловості, просте рекетирство, нахабне і безпідставне. Що далі ? Батків будуть трусити, тому що їхні діти будть продовжувати пити пивл та палити цигарки але вже у льохах та чердаках, купуючи все що їм потрібно у людей з рук.
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку борються з порушеннями продажу алкоголю
23 жовтень, 2013, 19:08