Кожен п’ятий корпоративний клієнт ПриватБанку проводить платежі вночі і у вихідні*

Кожен п’ятий корпоративний клієнт ПриватБанку проводить платежі вночі і у вихідні*
З початку травня, коли ПриватБанк оголосив про революцію в системі обслуговування ‒ перехід на цілодобове обслуговування бізнесу ‒ можливостями проведення платежів в нічний час і вихідні скористалися понад 60 тисяч (понад 20 %) корпоративних клієнтів банку, ‒ повідомили в банку.

Найактивніше можливістю платити вночі і у вихідні користуються компанії будівельної та транспортної галузей, а також бюджетні підприємства і організації. При цьому найпопулярнішим видом позаурочних платежів у клієнтів банку є нарахування заробітної плати на картки працівників. Це дозволяє працівникам як бюджетних, так і комерційних підприємств отримувати зарплату вчасно, навіть якщо день її виплати припадає на вихідний або свято.

ПриватБанк оголосив про перехід на проведення платежів юридичних осіб та підприємців в режимі 24/7/365 в травні. Цілодобове обслуговування доступне всім корпоративним клієнтам та підприємцям і в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет ‒ банкінг та мобільні додатки. Крім найпопулярнішого в країні Інтернет-банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через комплекси «Клієнт-Банк» з офлайн-доступом і мобільний додаток Пріват24 Business.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кожен п’ятий корпоративний клієнт ПриватБанку проводить платежі вночі і у вихідні*
24 жовтень, 2013, 10:42