Затримали злодія-«гастролера»

Затримали злодія-«гастролера»
На Волині затримали молодого чоловіка, який, як з’ясувалося, причетний до серії крадіжок у селах Старовижівського та Ратнівського районів.

Оперативну інформацію володимир-волинські правоохоронці отримали від своїх колег з поліських районів і таким чином вийшли на слід 21-річного місцевого мешканця Мілана Б., пише Волинь-нова за 25 лютого.

У ході розслідування кримінальної справи було встановлено, що у січні нинішнього року хлопець разом із раніше судимим 36-річним жителем одного з сіл Володимир-Волинського району Віталієм Н. в селі Смідин Старовижівського району, спилявши металеві решітки в приміщенні бару, викрав алкогольні та тютюнові вироби.

Нічні гастролери побували у селі Галина Воля. Там зловмисники в приміщенні загальноосвітньої школи забрали три системних блоки для комп'ютера.

А в селі Сьомаки, зламавши дверний замок у торговому закладі, вони викрали магнітофон, набір каструль та картки поповнення мобільних телефонів різних операторів.

Побували нічні «гастролери» і в селі Гута Ратнівського району, де з приміщення торгового закладу прихопили цигарки та електроінструменти.

Порушена кримінальна справа, ведеться слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.