Сочі за 4 місяці до Ігор: розруха, як на «Курську» після вибуху. ФОТО. ВІДЕО

Сочі за 4 місяці до Ігор: розруха, як на «Курську» після вибуху. ФОТО. ВІДЕО
Активні користувачі інтернету бідкаються неготовністю об’єктів до Олімпійських Ігор, які відбудуться в Сочі в лютому наступного року.

Блогери повідомляють про «російський бардак» й ілюструють свої слова наочністю: викладають у мережу фото та відео, ‒ пише uainfo.org

Так, один із користувачів виклав відео, де видно головну арену Сочі. «Тиша скрізь, на всіх олімпійських об’єктах ... У кращому випадку робочі купками бредуть пониклі або сидять на узбіччях доріг. Така ж ситуація в місті... Будь-який об’єкт міської інфраструктури та комунікації роблять по 6-12 місяців, згортаючи роботи і починаючи знову, закопуючи і розкопуючи, ламаючи і відновлюючи, і знову ламаючи... І всі роботи на одному об’єкті, в одну одиницю часу ведуть силами кількох робітників», ‒ підписала це відео Ольга Ковальова.





Олександр Волков показав, як йдуть справи з медіацентром, виклавши в інтернет свою фотографію. «О.о.... Ви всередині його не бачите..... Там як на «Курську» після вибуху...», ‒ прокоментував цю фотографію один із користувачів.



Нещодавно фотокореспондент Максим Шеметов опублікував свій репортаж з місця подій про те, як живе і в якому стані знаходиться місто за чотири місяці до початку Ігор.



Як відомо, через будівництво об’єктів уже розгорівся скандал у ЗМІ: в інтернеті з’явилося відео, на якому чоловік тримає в руках плакат з написом: «Крілак віддай зарплату. Мені треба годувати дітей. Я зашив собі рот і оголосив голодування. Губернатор, допоможи! Нас десятки».



Як з’ясувалося, чоловік на відео ‒ один із робітників на будівництві олімпійських об’єктів в Сочі Роман Кузнєцов. Своїм вчинком він хотів звернути увагу дирекції компанії Крілак Спецбуд.

«Зараз всі шви вже зняли. Мені просто вже нічого не залишалося робити. Напередодні ми дізналися, що керівництво компанії, що нас найняла, збирається виїхати з міста. Я хотів, щоб дирекція фірми звернула на нас увагу і не ставилася до людей, як до рабів», ‒ цитує Кузнєцова Комсомольська правда.

Олімпійські ігри в Сочі, можливо, відбудуться з 7 по 23 лютого, якщо світова спільнота не прийме рішення бойкотувати ці «найбрудніші» ігри в історії великого спорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви ще хочете в таможній союз
Відповісти
Все по рассейскі!:) А ви сумнівались?:)
Відповісти
Та хватить вже з нас тієї Росії. Пора в Європу
Відповісти
Нащадки орди .
Відповісти
Останні новини
Сочі за 4 місяці до Ігор: розруха, як на «Курську» після вибуху. ФОТО. ВІДЕО
24 жовтень, 2013, 14:11