«Волинь» влаштувала «погром» в райцентрі. ФОТО

«Волинь» влаштувала «погром» в райцентрі. ФОТО
Луцька "Волинь" обіграла збірну Старовижівського району з рахунком 8:0.

Подивитися на гру команди Прем`єр-ліги прийшло більш ніж півтори тисячі старовижівців, - повідомили у клубній прес-службі.

Вболівальники розпочали автограф- і фотосесію ще під час розминки футболістів, розпитували "волинян" про справи в чемпіонаті, бажали успішних матчів.

Відзначимо, що старовижівська збірна дуже ретельно підготувалася до матчу і довгий час гідно протидіяла команді УПЛ. У першому таймі гості забили два голи-близнюки. Матей подавав, а Селін і Шумахер забивали головою. Відзначився і Мемешев, який щойно замінив Козьбана, й швидко реалізував момент "сам на сам" – 3:0.

Склад "Волині" другого тайму довгий час не міг підібрати ключі до воріт господарів. Піймав кураж кіпер старовижівської збірної, який відбив кілька направду "мертвих" ударів впритул і з далекої відстані, а численні глядачі, які зібралися на стадіоні були ладні вибігти на поле, аби допомогти своїм улюбленцям.

Утім, лучани таки забили. У другому таймі відзначалися: Хомченко (2), Щедрий, Приндета, Задерецький. Підсумковий результат - 0:8 на користь "Волині".
Склад «Волині» у першому таймі: Літовченко (Неділько, 30) – Сімінін, Масло, Шиков (Приндета, 30), Шіш – Скоба, Матей – Козьбан (Мемешев, 18), Нємчанінов, Шумахер – Селін.

Склад «Волині»у другому таймі: Неділько (Кичак, 60) – Карасюк, Годований, Приндета, Гошкодеря – Коблюк (Щедрий, 75), Бікфалві – Бабатунде, А. Никитюк, Задерецький – Хомченко


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це якраз рівень "Волині", а скоро вони будуть їздити по селах!!!
Відповісти
згоден,їм треба на область заявитись-хоч грибів назбирають і картоплю заготовлять!Даєшь Севастополь-Волинь 5:0!
Відповісти
Знову баламутять. Ну що за люди такі. Аби гріше було комусь. Просто самооцінка в людей взагалі на нульовому рівні. Клепки не хватає, от і обсирають Волинь. Ганьба таким людям. Ідіть гній розкидайте краще
Відповісти
+1. Задовбали вже оці писаки, які завжди все обгажують. Респект волині і кварцу за такі візити в провінції. Зробили людям свято. По більше б такого.
Відповісти
.а розраховувались із Кварцяним напевне картопелькою :)))
Відповісти
Парни с горохова вобще красавцы ... всегда с волынью
Відповісти
Останні новини
«Волинь» влаштувала «погром» в райцентрі. ФОТО
25 жовтень, 2013, 08:29