Цікавинки в інтернеті: позитивний тест на вагітність, в’язана борода та дружба

Цікавинки в інтернеті: позитивний тест на вагітність, в’язана борода та дружба
Від в’язаних борід, позитивних тестів на вагітність до дружби за гроші і переписування сторінок, ‒ усе це можна купити в інтернеті.

Найцікавіші «лоти» підібрало видання Вести.

Із початком навчального року все більше оголошень з послугою «Перепишу наукову роботу». Багато викладачів старого гарту приймають курсову або ж дипломну тільки в рукописному вигляді. «Навіть якщо студент замовив роботу за гроші, то, переписуючи її вручну, він, може, хоч трохи щось запам’ятає», ‒ каже викладачка філософії в одному з одеських вузів. В середньому за аркуш А4 написаної роботи беруть від 2,5 грн.

А ось попросити вибачення коштує дорожче. На декількох сайтах з’явилися оголошення з послугою «Попрошу вибачення замість вас». Це спеціалізовані агентства, які пропонують такий вид послуг ‒ вони за ваш кошт влаштують грандіозне дійство для людини, яку ви образили, і попросять за вас вибачення. Можна також сказати «спасибі» від вашого імені по телефону ‒ це обійдеться в 300 грн, а особисто подякувати ‒ 500 грн.

На Волині пропонує свої послуги психотерапевт-любитель, якому можна поплакатися в жилетку. Він обіцяє «підтримати бесіду або просто послухати» ‒ за 150 грн на годину (професійні психологи беруть по 250-500 грн). А дніпропетровець за 200 грн на годину взагалі обіцяє стати другом. «Вислухаю всі ваші проблеми, обговорю будь-яку тему, коротше, стану кращим другом», ‒ обіцяє автор оголошення під назвою «Друг в оренду».

Мешканка Вінниці, що відрекомендувалася «фахівцем і особистим консультантом ВІП-клієнтів у Києві (мовляв, мала свій ВІП-клуб)», обіцяє за 250 грн на годину влаштувати особисте життя: «Якщо вам за 25, пораджу, як вийти заміж в нашій країні (і за кордоном) ‒ вигідно і з любові», ‒ пише вона.

Один із найоригінальніших товарів, який пропонують на сайті безкоштовних оголошень, це в’язана шапка з бородою, «щоб не мерзла взимку». Наталя з Донецька просить за неї 320 грн і обіцяє доставку по всій Україні.

А дівчина з Хмельницької області просить 80 грн за позитивний тест на вагітність з двома смужками. За словами господині незвичайного товару, цей тест її, вона його зберегла як пам’ять.

«А тепер вирішила продати. Знаю , що на таке є попит. Багато дівчат хочуть одружити на собі хлопця ‒ покажуть позитивний тест, мовляв, залетіла, і, вважай, каблучка на безіменному пальці. А якщо хлопець закомизиться, значить, не потрібно з ним більше зустрічатися», ‒ відверто пише дівчина, яка представилася Іриною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Життя Пабло Пікассо в фото
25 жовтень, 2013, 11:19
Цікавинки в інтернеті: позитивний тест на вагітність, в’язана борода та дружба
25 жовтень, 2013, 11:16