Волинь вийде з честю, ‒ посадовець про розчистку від снігу доріг

Волинь вийде з честю, ‒ посадовець про розчистку від снігу доріг
Результати проведення осінньо-комісійного обстеження автомобільних доріг Волині та підготовки до зимового періоду обговорили під час засідання круглого столу в управлінні ДАІ у Волинській області.

Захід відбувся 25 жовтня, ‒ пише Волинська правда.

Заступник директора ДП «Волинський облавтодор» Ігор Кравчук запевнив, що його структура фактично готова до зими – з 15 філій підприємства 9 забезпечені піском на 100%, також підприємство має 13 тисяч тонн піщано-сольової суміші. «Ми готові до цієї зими», – запевнив посадовець.

Про те, що волинські дороги більше страждають від засніженості на півдні області, заявив заступник начальника служби автомобільних доріг Юрій Ришкевич. За його словами, менш засніженими дороги будуть у Турійській зоні через її заліснення. Разом із тим чиновник заявив, що його відомство постійно співпрацює з гідрометеоцентром, який попереджає про можливі циклони.

«Волинь вийде з честю», – впевнено заявив Ришкевич, коли зайшла мова про розчистку волинських доріг від снігу. Він повідомив, що цього року служба автодоріг в області на 86% запаслася піском (38,6 тисячі тонн) та на 58% технічною сіллю (3,5 тисяч тонн). Крім того, Ришкевич додав, що служба має необхідну техніку для розчищення снігу на дорогах.

Заступник начальника управління ДСНС України у Волинській області Анатолій Свірський повідомив, що з 1 листопада снігопрохідна техніка, яка є в управлінні його відомства, буде на цілодобовому чергуванні.

Крім того, він додав, що скоро на Волині відбудуться штабні тренування за участю першого заступника губернатора Волині Олександра Башкаленка, а також суб’єктів господарювання щодо готовності до зими в різних екстремальних ситуаціях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь вийде з честю, ‒ посадовець про розчистку від снігу доріг
25 жовтень, 2013, 12:48