Сумнівно перемігши, Повєткін здобув шанс битися з Кличком

Сумнівно перемігши, Повєткін здобув шанс битися з Кличком
У німецькиму Штуттгарті 25 лютого чемпіон світу за версією WBA у надважкій вазі росіянин Олександр Повєткін переміг, на думку багатьох, сумнівним рішенням суддів чемпіона WBO у першій важкій вазі німця Марко Хука.

Як інформує Проспорт, двоє суддів віддали мінімальну перевагу «російському витязю» (116:113, 116:112), а один суддя нарахував на нічию (114:114).

Глядачі, які зібралися на Porsche-Arena у Штуттгарті, після бою освистали Повєткіна і вітали Хука як переможця.

«Повєткін не може стояти на ногах - і його оголошують чемпіоном? Сьогодні переміг Зауерланд. Багато хто переможцем бачать мене - я добре влучав», - заявив після бою Хук.

«Важко сказати, чому так пішов бій. Напевно, я його недооцінив, спочатку все йшло добре, потім стало гірше. Я просто втомився. Не знаю, може я не настільки серйозно налаштувався на цей бій», - сказав у свою чергу Повєткін.

До того ж, по завершенні поєдинку багато експертів висловили подив рішенням суддів.

«Хук, відверто кажучи, був точніший. Зазначу, що у трьох останніх раундах «російський витязь» ледве стояв на ногах, проводячи неточні атаки. А Хук наприкінці бою був дуже близьким до нокауту, але гонг врятував Повєткіна від горизонтального положення на рингу», - висловився один із експертів.

Тим не менше, Повєткін переміг і йому вже втретє випав шанс зустрітися з абсолютним чемпіоном світу Володимиром Кличком. От тільки чи скористається Повєткін такою можливістю цього разу, поки сказати важко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой! Будет опять много шума, истерики от промоутеров Поветкина... Дерется как страус (когда перепуган голова в... ниже пояса). Хочет боя с Кличко - пусть готовится к нокауту! :) Вчерашний бой это показал!!!
Відповісти
Останні новини
Сумнівно перемігши, Повєткін здобув шанс битися з Кличком
26 лютий, 2012, 11:43