Луцького політика сплутали з комуністом і показали у Вашингтоні

Луцького політика сплутали з комуністом і показали у Вашингтоні
Голова виконкому партії УДАР на Волині Ігор Алєксєєв випадково став одним є героїв пропагандистського фільму «П'ята україно-російська війна», який демонстрували у Вашингтоні.

Про це пише журналіст Сергій Лещенко в статті для Української правди.

Автором стрічки став колишній член партії «Наша Україна» Сергій Бондарчук. В минулому він намагався усунути Віктора Ющенка з посади лідера партії, а після фіаско виїхав за кордон.

Як стверджується у статті Української правди, Бондарчук зняв такий фільм, щоб показати американській публіці себе як важливу персону української політики.

Тому в одному епізодів фільму йдеться про боротьбу Бондарчука із «проросійськими» депутатами із Комуністичної партії України Валерієм Коновалюком, Сергієм Гриневецьким та Ігорем Алєксєєвим. Саме останнього автор стрічки сплутав із волинським ударівцем і показав як «маріонетку Москви».

«Про нього (Бондарчука, - ред.) розповідається як про мішень для проросійських депутатів у минулому скликанні парламенту – Коновалюка, Гриневецького і Алексєєва. При чому в кадрі з'являється фотографія не комуніста Ігоря Алексєєв, а… зовсім іншої людини з таким самим ім"ям та прізвищем – кандидата від партії "Удар" на минулих виборах», - пише журналіст Сергій Лещенко.

Нагадаємо, волинянин Ігор Алєксєєв був кандидатом від партії УДАР у мажоритарному окрузі №22(Луцьк) на виборах до Верховної Ради.

Цікаво також зауважити, що Сергій Бондарчук теж має стосунок до Волині: у 2002 році його обрали депутатом Верховної Ради України ІV скликання в одному з виборчих округів Волині: у виборчому окрузі № 20 з центром у Горохові.
Керівник виконкому партії УДАР на Волині Ігор Алєксєєв
Керівник виконкому партії УДАР на Волині Ігор Алєксєєв

Народний депута від КПУ Ігор Алєксєєв
Народний депута від КПУ Ігор Алєксєєв

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що? Вашингтон тепер спить з фото нашого алєксєєва? Вони щиро вірять, що в росії вулицями міст ведмеді ходять, тому хоч мавпу їм покажи, будуть думати що так і є.
Відповісти
тепер Алєксєєв буде погрожувати набити фізіономія Лещенко)
Відповісти
А придивіться - вони дуже схожі!
Відповісти
Алексеев отключил комментарии к своей новости о том, что Кличко - пРезидент - видимо, украинцев уже не так легко "развести" на очередного зиц-председателя - теперь в образе кошерного боксёра, активного борца за спокойную пенсию Януковича в Межигорье ))))
Відповісти
Останні новини
Луцького політика сплутали з комуністом і показали у Вашингтоні
27 жовтень, 2013, 13:21