«Севастополь» – «Волинь»: напередодні

«Севастополь» – «Волинь»: напередодні
Луцька «Волинь» може покращити своє турнірне становище, якщо обіграє на виїзді «Севастополь».

Матч відбудеться в Криму в неділю, 27 жовтня, - повідомили у прес-службі клубу.

У суперника «волинян» нині затяжна програшна серія, тому вболівальники «Севастополя» очікують від своєї команди сатисфакції за поразки від «Арсеналу» 1:3, «Іллічівця» 0:1 та «Зорі» 0:3.

Останній матч особливо боляче сприйняли в Севастополі, до того ж після поєдинку в Луганську команда залишилася без дискваліфікованих лідерів – центрального захисника Симоненка (вилучення) та півзахисника Віценця (четверта жовта картка у сезоні). Крім того, під загрозою дискваліфікації у грі із «Волинню» перебуватиме Карноза. У «волинян» таких гравців немає, але у Віталія Кварцяного клопіт із кількома травмованими виконавцями.

Тим не менше і від «хрестоносців» очікують більш вдалої гри після неочікуваної поразки вдома від «Говерли» в 13-у турі (0:1).

Статистика матчів суперників небагата з огляду на те, що «Севастополь» створено тільки 2002-го року. Тому «Волинь» встигла провести саме з цією командою, а не із попередниками, які представляли місто моряків на футбольній мапі ще радянської України, тільки 8 матчів. З них шість зіграно у першій лізі.

Причому в останні роки спільного перебування команд у другому за значенням українському дивізіоні матчі «Волині» і «Севастополя» перетворилися заледве не на дербі, адже щораз супроводжувалися жорсткою боротьбою і непоступливістю.

У першій лізі «Волинь» виграла тричі, два рази матчі закінчувалися у нічию, одного разу виграли кримчани. Особливо пригадується матч 3 травня 2010 року, коли у Луцьку «Волинь» виграла 2:1 завдяки дублю Павлова.

У Прем`єр-лігу суперники у цьому матчі потрапили разом у 2010 році і в сезоні 2010-2011 рр. виграли один в одного по одному поєдинку. В Луцьку єдиний гол забив Майкон, причому бразилець встиг ще й не забити пенальті у цій грі. Пригадується й вилучення Олега Шандрука, який тоді захищав кольори «Севастополя», а перед цим і пізніше грав у «Волині».

У матчі навесні 2011 року в Сімферополі (там проводив матчі «Севастополь» поки зводив новий стадіон вдома) грав інший «волинянин» - Ігор Скоба. Господарі поступалися 0:1 після голу Пищура з пенальті (на фото), але виграли 4:1 завдяки двом пенальті, забитим Левандовським. Поляк нині й вважається кращим снайпером матчів «Волині» і «Севастополя» в УПЛ.

Відтоді склади обох команд кардинально змінилися. У «Волині», наприклад, крім згаданого Скоби матчі того сезону пам’ятають ще тільки чотири гравці – Віталій Неділько, Сергій Сімінін, Рамон Лопес та Віталій Гошкодеря. Додамо й головного тренера Віталія Кварцяного. Його візаві Геннадій Орбу тільки два місяці тому очолив «Севастополь».
Отож, чекаємо неділі 27 жовтня, коли «Севастополь» і «Волинь» о 16.00 розпочнуть матч 14 туру на СК «Севастополь». Молодіжні команди зіграють у суботу. Матч на стадіоні «Колос» розпочнеться о 15.00.

Арбітр матчу – Ярослав Козик з Мукачево. Поєдинок молодіжних команд обслужить Юрій Фощій із Черкас.

Телетрансляція поєдинку відбудеться на каналі «Футбол».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що Волинь обіграє,бо судді-гандони зроблять свою ганебну справу.ось побачите,що у наші ворота буде пенальті...
Відповісти
Останні новини
«Севастополь» – «Волинь»: напередодні
26 жовтень, 2013, 11:15