В Ужгороді школярам скасували канікули

В Ужгороді школярам скасували канікули
Влада Ужгорода вирішила скасувати осінні канікули в школах, щоб зекономити.

Важливо, що це рішення ухвалили 25 жовтня по обіді після наради з директорами шкіл і представників управління освіти, за кілька годин до початку канікул, – пише Закарпаття онлайн.

Владці вирішили осінні канікули «приєднати» до зимових.

Рішення, кажуть в міськраді, приймали «за клопотанням батьків ужгородських школярів і директорів міських шкіл».

Чутки моментально "пішли" містом ще до остаточного прийняття рішення. Обурені городяни зазначали про шок у дітей, які вже налаштувалися на відпочинок, про те, що канікули призначають не просто так, а щоби дати дітям психологічно відпочити від насичених та інтенсивних навчальних програм, що такі рішення не приймають в останній день, бо у всіх уже є плани на вихідні. Як розповіли вчителі, коли дітям у школах оголошували інформацію про скасування канікул, деякі з них зривалися і плакали.

Також ідеться про проблему для батьків, що працюють, яка виникне з необхідністю кудись прилаштовувати дітей під час тривалих об’єднаних «осінньо-зимових» канікул.
Відтак 28 жовтня о 9:00 школярі та їхні батьки планують зібратися перед будівлею Ужгородської міської ради, аби відстояти перед владою свої законні права.

«Вони не розуміють, що школярі не мають стільки сил, щоб учитися чотири місяці підряд. Шкільні уроки, домашні завдання, репетитори та додаткові заняття занадто виснажують дітей, а особливо старшокласників», – зазначають організатори акції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
придурки!!!
Відповісти
Останні новини
В Ужгороді школярам скасували канікули
26 жовтень, 2013, 13:32