Зоопарк в Замості: погляд з Луцька. ФОТО

Зоопарк в Замості: погляд з Луцька. ФОТО
Працівники Луцького зоопарку побували в польському Замості.

У цьому місті вони відвідали зоопарк, який є партнером луцького в реалізації програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна», - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці звіринця в Facebook.

Як відомо, протягом 2013-2015 роках в польському і українському зоопарках відбуватимуться реконструкції, більшість грошей на які виділить Європейський Союз.

У звіринці в Замості оновлення відбуватиметься вдруге, а в Луцькому - вперше.

Луцький зоопарк реконструюватиме ПАТ «Луцьксантехмонтаж», яке перемогло в тендері «з присмаком скандалу».

Нагадаємо, пропозиція «Луцьксантехмонтажу» не була найдешевшою на тендері. У конкурсі взяли участь ще дві фірми, зокрема ТОВ «Рембудуправління Вишків-АТ» пропонувало виконати роботи на більш, як три мільйони дешевше – за 18,78 мільйона гривень.

Однак, пропозицію відхилили з низки причин: неповний пакет і невідповідне оформлення документів, а також через невідповідність кваліфікаційним критеріям. Висновок про останнє був зроблений конкурсною комісією на основі листа від управління капбудівництва міськради, яке замовило «Вишкову» реконструкцію приміщення в міськлікарні для встановлення ангіографа. Управління стверджувало, що фірма не може здати роботи у встановлені терміни через невідповідність кваліфікації працівників.

Разом з тим представники «Вишкова» наполягали на тому, що подали всі документи, оформлювали їх відповідно до консультації з секретарем тендерної комісії, а заяву управління капбудівництва називали брехнею: строки виконання робіт в лікарні перенесли за взаємною згодою сторін через необхідність усунення деяких зауважень і встановлення самого обладнання, про що свідчить додаткова угода.

Зрештою, на початку жовтня міськрада таки підписала договір з «Луцьксантехмонтажем».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так коли уже нарешті почнеця ця всіма довгоочікувана реконструкція зоопарку?коли ступить на поріг "кирзовий чобіт" працівника Луцьксантехмонжа ?
Відповісти
вже на перенатальний вступили http://www.volynpost.com/news/21887-na-budivnyctvi-perynatalnogo-centru-vykorystovuyut-zlamky--luchanyn-foto
Відповісти
Лучанин, перИнатальний
Відповісти
Польща на 2014-2020 рр. отримає з ЄС 86 млрд. Євро, в той час Франція отримає 22 млрд Євро. Україна за увесь час співпраці з ЄС отримала всього менше 4 млрд. Ось вам і дороги, і зоопарки, і школи ітд в Польщі. Вступати в ЄС пошвидше треба і менше на Росію дивитися.
Відповісти