У Луцьку Януковичу зібрали півсотні ручок

У Луцьку Януковичу зібрали півсотні ручок
У Луцьку відбулася акція "Підпису-ЄС", яка відбуватиметься в більшості міст України.

Активісти МГО "Молодь-ДІЄ" обмінювали зірочки із написом "Я уповноважую президента підписати угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом" на ручки, - повідомили у прес-службі організації.

Нагадуємо, що після того як акція відбудеться по всій Україні, всі зібрані ручки публічно передадуть Президенту України Віктору Януковичу.

Під час саміту Східного партнерства, який відбудеться у Вільнюсі 28-29 листопада цього року, вирішуватиметься доленосне питання подальшого цивілізаційного розвитку України – чи буде підписана Угода про асоціацію з Європейським Союзом?

"Були студенти які цілеспрямовано приносили ручки організаторам акції. Здебільшого це люди які дізнались про акцію із соціальних мереж. Також, цікаво те що більшість Лучан підтримують асоціацію в Європейський Союз, не у всіх були із собою ручки, щоб уповноважити символічно президента підписати угоду. Ще цікаво те,, що були люди які шкодували віддавати ручку нашому президенту, хоча виступають за вступ України в ЄС",- коментує активістка МГО Молодь-ДІЄ у місті Луцьку Юлія Крайнік.
Мета громадської акції "Підпису – ЄС!":

- підтримати владу у намірі підписати Угоду про асоціацію з ЄС;
- об’єднати людей і владу на шляху до ЄС і показати, що у цьому питанні всі однодумці;
- "зацементувати" вибір громадян на користь ЄС.

Нагадаємо, на сайті акції www.pidpys.eu будуть збиратися відеозвернення людей, в яких вони пояснять, чому "їх ручка за ЄС". Тут будуть зібрані звернення усіх бажаючих громадян, а також громадських активістів, журналістів, митців, зірок шоу-бізнесу і спорту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
завжди дають слово тим, хто "проти". А ви як?
Відповісти
Крайнік, а ти сама не пошкодувала віддати ручку?
Відповісти
Ох запоете вы интересно, как когда в гейропу вступите...нет там ничего хорошего
Відповісти
Яка фігня. Активісти МГО "Молодь-ДІЄ" що це дає? Навіщо це??? Яка реальна користь від заходу? В Ужгороді громадські активісти зібрали макулатуру, здали, а за зароблені гроші купили екзотичні дерева, яким підходить клімат регіону. Надали документи хто скільки здав кілограм, за скільки здали і скільки купили. Ось це реальна, не придумана користь. А це політика держави і троє луцьких диваків взагалі ніц на це не впливають!
Відповісти