Пожежа в Аграрному університеті. ФОТО. ВІДЕО

Пожежа в Аграрному університеті. ФОТО. ВІДЕО
У Києві горів корпус Аграрного університету, міліція підозрює підпал.

Нині за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу), - пише ТСН з посиланням на прес-службу МВС.

При цьому в міліції зазначили, що це попередня кваліфікація, причини загоряння будуть встановлені пізніше. Однак, за словами співробітника вузу, горять приміщення, в яких розташовані актовий зал та архіви. Чоловік не виключає можливості підпалу, повідомляє Сегодня. За попередніми даними, на момент виникнення пожежі в будинку перебували кілька охоронців, постраждалих немає.

Окрім пожежних, біля будівлі університету знаходиться дуже багато міліції, беркутівців і співробітників МНС, які відтісняють роззяв. Біля палаючого корпусу зібралося близько 300 осіб. Нагадаємо, велика пожежа в Аграрному університеті спалахнула увечері 27 жовтня.

Як повідомляють Вести з посиланням на очевидців, вогонь змогли локалізувати, а люди потихеньку розходяться з місця пожежі. Місцеві жителі повідомляють у соцмережах, що два верхніх поверхи навчального корпусу повністю згоріли.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пожежа в Аграрному університеті. ФОТО. ВІДЕО
27 жовтень, 2013, 21:03
«Зомбіпарад» в Одесі. ФОТО
27 жовтень, 2013, 18:24