Голова ДАІ розповів, кому дає свої візитки. ВІДЕО

Голова ДАІ розповів, кому дає свої візитки. ВІДЕО
Начальник Департаменту ДАІ МВС України Володимир Астапкович розповів про спеціальні візитки, які видаються на прохання вищого керівництва країни.

Про це він зазначив у розмові з пранкером (телефонним жартівником, ‒ ред.) під ніком Vovan222, який відрекомендувався сином президента ‒ Віктором Вікторовичем, ‒ пишуть Коментарі.

У розмові з пранкером, яка пізніше була викладена в мережу, Астапкович категорично спростував інформацію ЗМІ про «золоті візитки», але додав, що є тільки «сині візитки, які видають суто по команді. Все».

«Ті, які, припустімо, мені дзвонять, і від вас люди приїжджають, і від Віктора Павловича (Пшонки, ‒ ред.), і з СБУ. Більше їх нікуди не даю взагалі... Мені за весь час, що я перебуваю в цьому кабінеті, мені ні разу не дзвонили по справжній візитці, але кожен день дзвонять по лівих візитках», ‒ додав Астапкович.

Також він зазначив, що таких візиток 932 і видачу кожної з них він записує.

Крім того, Астапкович запевнив «сина президента» в тому, що дуже «переживає за своє відомство і хоче зліпити зі скелета хоч щось, дати йому важливі органи». Також начальник ДАІ попросив у псевдодепутата допомогти з важливими законопроектами у Верховній Раді і зізнався в глибокій повазі до всієї президентської сім’ї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося http://www.volynpost.com/news/19403-vizytka-golovnogo-daishnyka-dozvoliaie-porushuvaty-pdr--zmi про «золоті візитки» Астапковича з його підписом, які нібито можна купити за $200 і які дають право на їзду в нетверезому стані.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в міліції появились голови... Раніше були начальники.
Відповісти
Останні новини
Голова ДАІ розповів, кому дає свої візитки. ВІДЕО
28 жовтень, 2013, 15:02