Рік після виборів: лучани байдужі і не вірять депутатам. ВІДЕО

Рік після виборів: лучани байдужі і не вірять депутатам. ВІДЕО
Рівно рік тому, 28 жовтня, в Україні відбулися чергові вибори до Верховної Ради.

Парламентські вибори відбувалися за змішаною системою, тобто половину складу Верховної Ради обирали за партійними списками, решту – в одномандатних мажоритарних округах.

Як відомо, в одномандатному виборчому окрузі №22 з центром у місті Луцьку переміг самовисуванець – мільйонер Ігор Палиця. За нього проголосували 40 467 виборців.

ЧИТАТИ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИБОРІВ У ЛУЦЬКУ

ВолиньPost поцікавився у лучан, чи пам’ятають вони за кого віддали свої голоси на виборах, що вони думають про роботу Верховної Ради і чи задоволені депутатом-мажоритарником від Луцька Ігорем Палицею.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думав даремно заходжу сьогодні на пост, але ні, знову про Палицю написали. Вас жаба давить, що всюди у Луцьку Палиця гроші роздає, підтримує, допомагає, а вам не перепадає. Єрємєєв з Івахівим гроші дають вам, Мартиняк підсобляє, то про них не пишете. Ой журналісти-журналісти. Куди котиться світ. А коментар моєї жінки ви вирізали. Вона говорила позитивно за Палицю, а ви вирізали. І як то називається?
Відповісти
Точно! Суки! А ще вирішали коментар мого дяді, швагра мого сусіда і тьоті Галі з сусіднього під"їзду! Я, блін, ходив за знімальною групою по п"ятах, і записував все, шо вони роблять. Я кажу чесно, вірте мені.
Відповісти
Есть такие люди, к которым хочется подойти, взглянуть в глаза, обнять за плечи и ласково спросить: "Как же ты живешь, без мозгов-то?"
Відповісти
Думки не нові. Впевнено скажу, що 40 467 лучан - лохи, яких розвів лисий браток. В кращому випадку заплатив по яких 100-200 грн. Хоча ходили чутки і про 500-1000 грн за голос.
Відповісти
А агітатори "за" Палицю по 8000 отримали. Оце вони одні можуть позитивно відгукнутися за нього, як за благодійника. Але не як за ДЕПУТАТА!
Відповісти
І відео і стаття - замовні. Позор. Я не кажу про журналістів Волиньпосту - я про керівництво і тих, хто їх підкормлює. Це ганьба. Не дня без Палиці не обходиться...
Відповісти
І справді... 100 відсотків - на замовлення.
Відповісти
Складається таке враження що всі вони обєдналися проти того Палиці і пишуть саме те що й самі ж робили!
Відповісти
У вас міське інтернет-видання, чи обласне? Чому немає інформації про діяльність інших мажоритарників?
Відповісти
Скажіть будь ласка, кому стало легше жити від законодавчих ініціатив Івахіва, Єремеева і Ко і від їхнього протирання штанів у Раді? А кому стало легше жити від того, що Палиця виділив кошти на лікування чи на харчі, чи футбольне поле або басейн зробив. Коли вже люди усвідомлять, що можна хоч 100 законопроектів написати, але якщо немає більшості, то залишається тільки далі вякати про законотворчу діяльність.
Відповісти
А кому взагалі 23 роки добре живеться, окрім тих хто біля "корита"?! Про це треба було думати коли до урни з белютенем підходили, а не тепер скаржитись, що кому краще, а кому...!!!
І не у теперешніх депутатах і політиках справа, а у ментальності наших людей!!! Ніколі в Україні люди не будуть добре жити - бо бидлоття!!!:( Нажаль, но це скрізь у нашій країні і не тіште себе ілюзіями! Подивіться на себе, сусіда і задайтесь питанням - а чого ми тах хреново живемо? Бо хата з краю...!!!
Відповісти
Якщо Палиця і такі ,як він мажоритарщики від Волинської області і не писали законопроекти, так хай хоч підтримають і проголосують вже за написані такі,як відміну Закону про пенсійну реформу, а не обранці Волині,яка на Президентських Виборах набрала майже 80% голосів за опозиційного кандидата Ю. Тимошенко зараз голосують в унісон, а це майже 90%, з ПРгіональною партією.
Відповісти
Підтримую вас повністю і додам своє: Палиця не виганяє людей з приймальної коли ті приходять з бідою в надії на хоть якусь допомогу, старається допомогти; не спонсорує церкви щоб там замолювали їх грішки як деякі і т.д.і т.п. Він реально допомагає - не так як дехто...........
Відповісти
Так підтверджую, що Палиця нікого з приймальні не виганяє.
Він в Луцьку буває раз в рік під новий рік ;) а в приймальні ще рідше
Відповісти
Нехай і так, це краще ніж полірувати задок, як робить волиньнюз
Відповісти
Палиця добрався до власті ті кошти,які він вклав в Луцьк він вже давно собі компенсував. А примножив своє багатство зарахунок нас бо ми справжні українці з жадібною натурою.Поки ми так будемо поступати тим гірше ми будемо жити і наші діти.
Відповісти
Народ ,а ви ж самі винуваті ,що вибрали таких депутатів і сопіть тепер тихенько в дві дирочки,а скільки продалося за сто гривень і тепер хочуть поліпшення .Ну піпец ,не народ ,а совок.
Відповісти
Якийсь хлопчик до корита проситься з великою ложкою..."молодь запустити". В першу чергу патріотів, порядних, знаючих, з життевим досвідом, не замазаних в корупційно - кримінальнмх скандалах. А не "запустіть" нас , дайте "порулювати", бо ми молодші (оце і всі чесноти)!
Відповісти
Да люди мудакі і нитікі , тількі й знають скаржитись на всіх і на все , вони то і за політикою не слідкують , а як скаржитись на владу так завжди ...

(Давайте вже зрозуміємо, в політиці не просто так люди сидять, шось там дай робиться.... ви більше цікавтесь , буде все зрозуміло, а словами кидатися всі можуть)
Відповісти
Смішні шістки Палиці, які впевнено та звично полірують обрізаний прутень.
Відповісти
вам як і що не роби, то всеодно не задоволені, кюєте того палицю, переключіця вже на други, а то аж тошить....
Відповісти
Не Палиця поганий, що голоси купляє, а люди погані, що продаються! Затямте назавжди!Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний.
Відповісти
лучани БАЙДУЖІ - оце і є головне!
А щодо незадоволених - то у нас їх більшість з будь-якого приводу
Відповісти
Останні новини
Рік після виборів: лучани байдужі і не вірять депутатам. ВІДЕО
28 жовтень, 2013, 16:24