Губернатора просять не втручатися в справи волинського футболу

Губернатора просять не втручатися в справи волинського футболу
ФК «Волинь» просить голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука не втручатися в справи Федерації футболу Волині, водночас закликаючи його не допустити фальсифікацій під час виборів голови федерації.

Відповідний лист керівництво клубу надіслало губернатору 28 жовтня, - повідомили у клубній прес-службі.

Нагадаємо, нещодавно клуб опублікував заяву, в якій йшлося про те, що екс-керівництво «Волині» та влада області можуть знищити команду.

Так, в клубі кажуть про те, що екс-президент клубу та голова Федерації футболу Волині Василь Столяр намагається довести: «Волинь» не є членом федерації. Для клубу це означатиме виключення з усіх професійних футбольних турнірів, зокрема, й Прем'єр-ліги, та фактичне зникнення з спортивної мапи України.

Також в клубі заявляють, що Столяр нелегітимно скасував позачергову конференцію федерації, під час якої мали обрати нового голову волинських футболістів.

«Ця ситуація із незаконною відміною проведення позачергової конференції не дозволила вчасно розпочати роботу по належному фінансуванню як самої федерації, так і дитячо-юнацького футболу в області... На превеликий жаль, у той час, коли керівники нашої області, районів та ФФВ займалися і продовжують займаються відкритою війною із футбольним клубом, інші регіональні федерації та футбольні клуби не стояли на місці і активно розвивалися і продовжують розвиватися при підтримці органів місцевого самоврядування», - кажуть в клубі.

Також у заяві йдеться про те, що нині триває підготовка до нової конференції ФФВ, а «Волинь» пропонує на посаду голови федерації народного депутата, віце-президента клубу Юрія Савчука. Однак, як стверджують у клубі, федерація чинить перепони висуванню Савчука.

Тож, керівництво клубу просить Бориса Клімчука не допустити порушень під час виборів голови Федерації футболу Волині та не допустити, щоб високопосадовці тиснули на делегатів від районів.

«В іншому випадку клуб, як і багато інших представників футбольної громадськості, буде позбавлений можливості представляти та захищати свої інтереси в СГО «Федерація футболу Волині», а відтак, може виникнути ситуація, при якій ФК «Волинь» протиправними діями позбавлять права приймати участь у змаганнях під егідою ФФУ серед клубів ОПФКУ «Прем'єр-ліга». В такій ситуації інвестори ФК «Волинь» втратять можливість і підстави фінансувати клуб Прем’єр-ліги. Понад 300 дітей футбольної школи і 200 працівників клубу, опиняться без роботи та улюбленої справи», - кажуть в клубі.

«У випадку продовження фальшування рішень і документів з боку керівництва регіональної федерації при повній підтримці чиновників різного рівня, а також при подальшому тиску на делегатів конференції з боку керівництва області, Учасники Товариства готові передати клуб ФК «Волинь» разом із стадіоном Вам в управління за символічну плату в 1 (одну) гривню», - насамкінець заявили в клубі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пройдуть вибори голови ФФВ і Кварц закінчить з "популяризацію" футболу в області...
Відповісти
А що Кварц хоч десь в районі заікнувся про вибори в федерації? Чи хоч промовив прізвище Савви? Ви б краще хоч раз побували на таких матчах і побачили ажіотаж. Там знаю деякі дідусі казали, що вже вмирати можуть, бо до них у райцентр сама Волинь з Кварцяним приїхала. Хіба Столяр таке втнув як зараз Кварцяний? Хіба федерація взагалі хоч щось робила стара?
Відповісти
А что в районах в футбол не играют? Или полей нет футбльных? Или чемпионат обьласти, городов не проводится?
А Кварцу и не надо заикаться про выборы. Кто в теме - тому и так ясно, что этого после выборов больше не будет никогда.
Відповісти
Схоже, що через кілька років в Луцьку не буде ні футболу, ні стадіону.
Ублюдки втратили страх.
Відповісти
Хрін редьки не солодший. Савчук має таке саме відношення до футболу, як боксер до балету. Він взагалі не розуміється на цьому виді спорту.
Відповісти
Просто Борис має свого кандидата на цю посаду. Вгадайте кого?
Відповісти
"факт"И у студію, а не бла-бла...! А що Кварц має до Федерації, громадської організації зі своім комерційним клубом?!:) Хай тренує команду, а не позориться!!! А така тенденція, що чим більше клуб програє - тим більше винна влада, а скоро виявиться, що Бікфалві, та інші легіонери - це заслані козачки Клімчука!:)
Маразм крепчає у Кварцяного!!!:)
Відповісти
заслані козачки вміло переводять тему на другорядне. якщо прочитати той лист, то видно принаймні два факти - Клімчук використовує телефон, щоб посадити свою людину у ФФВ і друге - Клім і Столяр можуть за допомогою бюрократичної волокити забрати в Луцька Премєр-лігу. Ну й за одне забрати у Волині інфвестора, бо Палиці це все набридне.
Відповісти
А Палиці ще не набридла така гра команди???!!! не з того боку підходите!!!
Відповісти
Останні новини
Губернатора просять не втручатися в справи волинського футболу
28 жовтень, 2013, 16:40