У Луцьку знову хочуть відеокамери в дитсадках

У Луцьку знову хочуть відеокамери в дитсадках
У Луцьку відбудеться круглий стіл, під час якого обговорять можливість встановлення відеокамер в дитячих садках.

"Питання безпеки дітей у дитячих садочках у Луцьку вже давно на слуху, неодноразово висвітлювались прикрі випадки, коли діти зазнавали травм, перебуваючи в садочку, майно, куплене за кошти батьків, псували вандали, а працівники ДНЗ зловживали своїми повноваженнями і залишались безкарними", - кажуть в прес-службі Волинського інституту підтримки громадських ініціатив.

"Закордоном вже давно такі проблеми попереджаються встановленням відеонагляду в дитсадках, та й у кількох українських містах (наприклад, у Києві, Львові) вдалися до такої практики", - додають громадські активісти.

Також вони запрошую зацікавлених темою відеоспостереження в дитсадках прийти 29 жовтня у Палац культури Луцька, де відбудеться круглий стіл "Підвищення рівня безпеки дітей у шкільних та дошкільних навчальних закладах шляхом впровадження системи відео-нагляду та "тривожної кнопки". Початок - о 17:00.

Нагадаємо, в травні депутати міськради розглядали пропозицію Андрія Осіпова посилити безпеку дітей в ДНЗ, але обранці громади не підтримали її.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дитсадки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Ненадякуємося" вже за електронну систему черг!
Відповісти
А як тому вихователю бути цілий день під пильним поглядом камери? Нехай кожен з вас подумає, що завтра на вашому робочому місці встановлять відеокамеру. Комфортно? Давайте поставимо камери у кабінетах усіх чиновників - і будемо пильнувати кожен їх крок!!!!!
Відповісти
напевно вашу дитину на ваших очах ще ні разу не били, а уявіть що вони роблять, коли вас немає. Я втомилася просити пояснення за синці та подряпини мого сина: "нічого не бачила, нічого не чула, він не скаржився..."
Відповісти
Спочатку буде незвично, а з часом навiть помiчати не будуть. Я працюю в банку, камери всюди. Зразу було дико, як дом2. А зараз навiть не задумуэшся, навiть колготки можемо поправити :-)
Відповісти
вихователі вже через кілька днів забудуть про відеокамери і почуватимуться природньо. а ось наглядати он-лайн за своєю дитиною зручно. батьки на власні очі бачать як їхнє дитя себе поводить, в чому ходить, що насправді їсть.
Відповісти
чекай, що у тебе в кабінеті теж поставлять камеру. теж люди будуть дивитись, за що тобі гроші платять
Відповісти
а мені приховувати нічого і червоніти немає за що. тож і відеокамери на своєму робочому місці не злякаюся ;)
Відповісти
і я тільки ЗА! з часом вони звикнуть, але буде більше відповідальності. Ми на роботі є дорослі люди, які відповідаємо за свої вчинки, а вихователям доручаємо найцінніше що у нас є - наших діток, то ж і вправі требувати належний догляд за ними, а не постійне вимагання грошей.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку знову хочуть відеокамери в дитсадках
29 жовтень, 2013, 07:58