У Рожищі оштрафували продавців дитячих іграшок

У Рожищі оштрафували продавців дитячих іграшок
У місті Рожище працівники обласної інспекції з питань захисту прав споживачів перевірили підприємців, які торгують дитячими іграшками та низьковольтним електричним обладнанням.

Зокрема, "ревізори" перевіряли дотримання вимог характеристик нехарчової продукції, встановлених технічними регламентами безпеки іграшок, безпеки низьковольтного електричного обладнання, - повідомили у прес-службі Державної інспекції України у справах захисту прав споживачів.

Працівники інспекції встановили, що товар, який виставлявся на продаж не мав відповідного маркування, а саме - на етикетці та на продукції відсутній національний знак відповідності, що не відповідає вимогам чинного законодавства.
Після перевірки підприємцям заборонили продаж "неправильної" продукції та зобов'язали нанести на товар відповідне маркування.

Також їх оштрафували.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Рожище
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке враження, що в Україні іграшки не відповідають тільки одному показнику - відсутній знак відповідності. Чомусь ніхто не звертає увагу на іграшки ,в яких немає етикеток, які продаються без упаковки на стихійному ринку, без документів........ Ми самі себе ж і обманюємо.
Відповісти