Мерія Луцька не хоче міняти маршрут №32

Мерія Луцька не хоче міняти маршрут №32
Мешканці Липин не отримають маршрутку, яка курсуватиме через Київський майдан та проспект Волі.

Про це розповів начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міськради Анатолій Миронюк.

До депутата Луцької райради Валентини Коменди звернулися жителі села Липини із проханням допомогти вирішити проблему із маршруткою №32.

«Люди дуже просять владу звернутися до перевізників і, якщо є можливість, створити маршрут Луцьк – Липини, який би курсував через вулицю Рівненську, Київський майдан, проспект Волі і далі, так, як було декілька років тому», – йдеться у запиті депутата.

Анатолій Миронюк, в управління якого спрямували звернення, зауважив, що напрям курсування маршруту №32 змінювати не буде. З його слів, приблизно 5 років тому прийняли рішення «пустити» його через вулицю Ветеранів, адже «там також є люди».
До того ж, він зазначив, що за цей період нарікань на графік руху маршрутки не було, а якщо зробити його таким, яким він був, тобто через Київський майдан, то маршрут буде нерентабельним.

Також Анатолій Миронюк зауважив: якщо мешканці Липин таки хочуть автобус з Липин через Київський майдан, то потрібно звертатися із проханням до районної влади, адже в такому випадку маршрут вважатиметься приміським. Відповідно й у Луцькій міськраді цим займатися не повинні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Свині,люди таке б не зробили,ціле село та район Теремне просить про зручності для людей а цей корупціонер-чиновник Миронюк,бере гроші у перевізників а на людей йому начхати!Вони ж йому гроші не дають!
Відповісти
Підтримую думку на сто процентів!№9,№9-а ще й 32 і всі через 33-квартал,та жодного через Волі! треба №32 пустити через волі!
Відповісти
Так саме 32,це зручно буде і Ліпінам і Теремноно!
Відповісти
Нехай зроблять Липини-Гірка Полонка через проспект Волі, то й буде рентабельним! Жителі села Гірка Полонка не можуть дістатися ні в районну лікарню, ні в облдержадміністрацію.
Відповісти
Стаття повинна називатись.Анатолій Миронюк не хоче міняти маршрут №32
Відповісти
Стаття повинна назватись так.Як Анатолій Миронюк заробляє гроші відмовляючи людям в зміні маршруту № 32
Відповісти
Цікаво а він напевне повинен поділитись з виконкомом шоб його галвматью підтримали на засіданні?
Відповісти
Я рахую свої гроші! І мені дуже важливо щоб не пересідати біля лучеська щоб доїхати до роботи! То оптимально булоб 32 пустити по Волі бо з Ліпін та з Теремного можна було б добратись до Волі та центру по прямій та без пересадок.
Відповісти
Недочекаєтесь,спочатку позолотіть ручку а потім і поговоримо,, ХА ХА!
Відповісти
На вила падлюку!Йому не болить що з цими пересадками люди в день тратять величезні гроші
Відповісти
Чим більше ти зробиш пересадок тим їм краще,ти тратиш вони заробляють.
Відповісти
Вас по людськи попросили про про зручності для людей! А ви з нас дурнів робите!Миронюк ви обстежували скільки людей їде до приват банку? Та пересідає щоб доїхати на Волі!То неробіть з людей дурнів!
Відповісти
Миронюк ми не дурніші за вас!Про який прміський маршрут ви кажете!Хто примісто по Волі через центр пустить???
Відповісти
Чинуша, скажи краще,скільки в кишеню поклав хабаря від перевізника!?А не розказуй байки!!
Відповісти
Ви шановні в коментах нічого не докажита!Беріть за сраку того Миронюка та йдіть на виконком до Романюка,щоб мер при вас спитав з того Миронюка й прийняв рішеня зручне людям!
Відповісти
Транспорт для людей а не люди для транспорту!
Відповісти
Це в нормальній державі транспорт для людей!А в нашій,люди для транспорту,щоб гроші заробляти а чиновники при перевізниках,щоб ті ділились! причому тут люди!
Відповісти
Давайте всі хто за №32 по Волі,всі на виконком,це звтра в середу 30.10.2013. о 10 годині!
Відповісти
Звеніться до депутів вони зможуть тих зажерлевих чиновників-хабарників,нагнути та змусити попрацювати для любей!Я думаю що краще звернутись до фракції СВОБОДА та винести це питання на транспортну комісію та на сесію.Бажаю успіху!
Відповісти
Ми жителі Ліпін та Теремне просимо Вас шановні депутати Луцької міськради стати на наш захист!Ці чиновни які були призначені у виконавчу владу,абсолютно не реагують на потребу людей,та невиконують своїх посадових обовязків!Заставляють нас платити більше перевізника,вимушеними пересадками! Три маршрути їде З Ліпін та Тенемне чез 33квартал і жодного через пр.Волі!?Просимо вас втрутитись в цей кофлікт.та змусити управління транспорту,яке очолює Анатолій Миронюк,професійно вивчити це питання а не робити формальні відписки! Теба змусити цих чиновників працювати на накористь потреб людей луцької громада ане на влосні інтареси,користуючись владними повноваженнями!
Відповісти
Прочитав статтю та коменти та й дивуюсь?Часи корупції та безпределу вертаються чи що!?? Люди просять влабу,звенніть увагу,справедливо й без перебільшень.Зробити зручним доїзд великій кількості населення а чиновники відповідають "нельзя",Микома Ярославович невже не можна цих зарвавшихся чиновникі від транспорту начолі з Анатолієм Миронюком,заставити працювати професійно та відповідально на тих посадах на яких їх призначено,та вболівати за потреби людей а не за власні кишені!?навіть не можуть професійно завуалювити лобіювання бізнесу перевіників.А роблять це відкрито та нагло!Микола Ярославович дуже вас просимо,зверніть увагу на потреби людей! Розберіться з горе-чиновником від транспорту!Заздалегідь дякуємо, знаючи Вас як відповідальну та справедливу людину!
Відповісти
Микола Ярославович вже разів з п'ять наголошував, що взагалі приміські маршрути з Луцька забере, що вони будуть доїзжати тільки до меж міста, так як він колись зі своєї Рівненської області до автостанції на Львівській, а далі міським транспортом... Знайшли доброго царя... З Днем народження ВЛКСМ всіх!!!
Відповісти
З цими не потрібними пересадками,я.дружина та двоє дітенй,слава богу батьки пільговики,витрачаємо понад 40 грн.в день.Обов"язково потрібно 32 пустити напряму через пр.Волі!!!!!!!!!!!
Відповісти
А Миронюк по суті прав, він як чиновник Луцької міської ради має дбати насамперед за інтереси міської громади, а якщо завтра жителям Любешова заманеться щоб автобус Дольськ - Луцьк проходив по проспекту Волі? В Луцькій адміністрації є свій транспортний відділ, в Липинах є свої депутати і вони мають дбати за свою громаду...
Відповісти
який ти розумний, якщо так ставити питання, тоді напевно потрібно взагалі змінити всі маршрути міських маршруток, які виїжають за межі міста, чому це міська маршрутка, має курсувати через Ліпіни, Теремно, Піддубці, Зміїнець, Забороль...???
Відповісти
вибачаюсь за помилку не Піддубці, а Підгайці (маршрут №30)
Відповісти
Цілком підтримую Юрія ,бо практично всі маршрутки обслуговують сільське населення ,купа приміських автобусів.32 маршрут курсує правильно.А по Волі і так забагато автобусів їздить .А взагалі підіймайте сільське господарство.
Відповісти