Луцький депутат-бізнесмен ‒ другий на Всеукраїнських змаганнях. ФОТО

Луцький депутат-бізнесмен ‒ другий на Всеукраїнських змаганнях. ФОТО
Депутат Луцької міської ради Олег Чернецький взяв срібло у фінальних змаганнях V літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М.М.Баки з дзюдо.

Захід відбувся 25 жовтня в Донецьку, ‒ пише Вголос.

Тож, за підсумками змагань, Олег Чернецький посів друге місце у ваговій категорії 90 кг серед учасників віком 40-50 років, а команда волинян виборола ІІ загальнокомандне місце у своїй підгрупі.

Загалом троє волинян вибороли призові місця. Спочатку змагань вікова група 40-50 років була поділена на дві: віком 40-45 та 45-50 років. Однак, пізніше вирішили об’єднати учасників цих груп в одну.

Як розповів Олег Чернецький, було досить важко боротися проти значно молодших учасників змагань. Під час вже другого поєдинку він отримав серйозні травми, проте все ж виборов друге місце у своїй віковій та ваговій категоріях.



Також призові місця вибороли: Андрій Єфімов (друге місце серед учасників віком 40-45 років у ваговій категорії до 81 кг), Олександр Стельмащук (третє місце серед учасників віком 40-45 років у ваговій категорії до 100 кг).

У підсумку команда волинян виборола ІІ загальнокомандне місце у своїй підгрупі. Також усі призери з Волині здобули право брати участь у Чемпіонаті Європи, який відбудеться влітку 2014 року у Донецьку, та в Чемпіонаті світу, який заплановано провести 25 листопада в Абу-Дабі (ОАЕ).

Нагадаємо, раніше депутат Луцької міської ради Олег Чернецький виборов перше місце на чемпіонаті світу серед ветеранів з боротьби самбо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодец!!!
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат-бізнесмен ‒ другий на Всеукраїнських змаганнях. ФОТО
29 жовтень, 2013, 12:59