У Люблін «приїдуть» луцькі тролейбуси

У Люблін «приїдуть» луцькі тролейбуси
У середу, 30 жовтня, в польський Люблін доставлять перші тролейбуси від українсько-польського консорціуму Богдан Моторс – Ursus.

Однак коли будуть їздити ці тролейбуси вулицями Любліна поки невідомо, - пише Четверта влада з посиланням на газету Кур'єр Люблінський.

Виробництво тролейбусів здійснюють в Польщі, але за українським проектом. Це будуть 12-ти метрові тролейбуси, матимуть низький рівень підлоги, будуть оснащені пристроєм автономного ходу запасом на 5 км, клімат-контролем пасажирського салону і кабіни водія, системою GPS, пристроями оплати проїзду.

Нагадаємо, цього року корпорація «Богдан» спільно з польськими партнерами, компанією URSUS S.A., здобула перемогу в тендері на поставку 38 тролейбусів для міста Люблін (Польща).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клас! Вони нам своє б/в, а від нас нове!:) Интеграція у Євросоюз в дії!:)))
Відповісти
Вони нам свої зламки, які на ладан дихають, а ми їм новенькі, гарненькі, ціленькі тролейбуси!!!! Мо навпаки, шановні, а? міняємось?
Відповісти
Сначала надо сделать стоимость проезда как в Европе, тогда будут новенькие троллейбусы, а сейчас за что ЛПЕ купить новый транспорт? Странный народ, платить за проезд 5-8 грн не хотят, а новенькое хотят... смешные)
Відповісти
Смейся сам! Небось на иномарочке рассекаешь, а других уму-розуму учишь?! А где это вообще в Укриине в общественном транспорте 5-8 грн. платят? Есть города, где цена 2 грн., а транспорт новый покупают! Все от руководства зависит! Тро-ло-ло ты Андрей!:)
Відповісти
Ага самі собі в нас силою видерли нові а нам силою впихнули старі... Може це ми самі старі купляємо замість нових, хто нам мішає купляти нові автобуси... Ви ще заплачте візьміть, Європа нас обіжає...
Відповісти
Останні новини
У Люблін «приїдуть» луцькі тролейбуси
30 жовтень, 2013, 09:53