У Луцькраді хочуть знати, чи боргує Держказначейство місту

У Луцькраді хочуть знати, чи боргує Держказначейство місту
Волинське управління Держказначейства має прозвітувати про те, як обслуговує міський бюджет Луцька, – вважає депутат Луцької міськради Андрій Козюра.

Із відповідним запитом він звернувся до луцького міського голови Миколи Романюка під час 46-ої сесії міськради 30 жовтня.

За словами обранця громади, головне управління Державної казначейської служби у Волинській області протягом 2013-ого проводить бюджетні платежі і призначення із значною затримкою.

«Це перешкоджає належному фінансуванню міських програм економічно-соціального розвитку Луцька, значно унеможливлює виконання функцій і завдань міського самоврядування і дискредитує міську владу в очах луцької громади», – зазначив Андрій Козюра.

Тож, депутат переконаний, що на черговій сесії міськради потрібно заслухати інформацію керівника ГУ Держказначейства Волині про їхню діяльність щодо обслуговування коштів міського бюджету.

Запит Андрія Козюри колеги підтримали.

Нагадаємо, опозиція на Волині заявляла, що в одинадцяти містах і районах Волинської області Держказначейство «блокує» надходження понад 18 мільйонів гривень державних грошей. Натомість заступник начальника ГУ Держказначейської служби України у Волинській області Анатолій Баранчук стверджував, що всі видатки міського бюджету Луцька здійснюють в плановому режимі без заборгованостей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Козюра - ум, честь і совість епохи! Яке щастя,що мега-успішний ТЦ "Буратіно" ні разу не "дискредитує міську владу в очах луцької громади":)
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді хочуть знати, чи боргує Держказначейство місту
30 жовтень, 2013, 13:07