Як «Волинь» готується до гри з «Шахтарем». ФОТО

Як «Волинь» готується до гри з «Шахтарем». ФОТО
Луцька «Волинь» почала підготовку до останнього поєдинку першого кола.

Як відомо, в п’ятницю, 1 листопада, лучани зіграють із донецьким «Шахтарем», який представляє Україну у Лізі чемпіонів, ‒ йдеться на сайті ФК «Волинь».

Нагадаємо, що початок матчу о 19:00, а квитки на поєдинок можна придбати у касі стадіону.

Як повідомляють у клубній прес-службі, частина травмованих раніше гравців «Волині» взялася до тренувань – хтось в загальній групі, хтось – за індивідуальним планом.

Вчора, 29 жовтня, «хрестоносці» провели двосторонню гру із молодіжним складом команди. Тренувальний матч відбувся на полі «Авангарду». Варто зауважити, що дубль непогано розпочав матч, але все ж програв старшим партнерам.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох і подія - кроти приїздять!:) А чого підготовку перед Говерлою так не висвітлювали?:) Тим поважніше буде "влетіти" Шахтарю и сказати, що влада завадила!:)
Відповісти
Так приємно, що віднедавна всі кроти землі волинської, які засіли в Білій хаті на Київському майдані, перейнялися клубом. І писють, писють, коментують і коментують. Вже ж і немає про що нас...ти, а все одну хоч одну какаху, але кладуть. У "бобік". Влада, шановний Джоне, але не Фан, не заважає, вона, як і все проригівське, сидить собі в куточку і тільки за ниточки сіпає та телефоном користується. А так, на людях - все нормально, я в футбол не граю, не цікавлюся... Нє-нє. Пиши, Джоне, далі скільки ще сьогодні сказали каках покласти?)))
Відповісти
А де ж все проЮліне, проСвободівське... вони взагалі-то і м'яча у житті не бачили!:) Ти мабуть "причетний" лише до політиканів "великих", а яким вітром тебе сюди, до футболу занесло?:)
Відповісти
Це ми вже проходили і від Юлі і від Віті дзвінків було не меньше!!!:)
Відповісти
Останні новини
Як «Волинь» готується до гри з «Шахтарем». ФОТО
30 жовтень, 2013, 15:41