Депутат Луцькради роздратував колег

Депутат Луцькради роздратував колег
Депутат Луцької міськради Юрій Вега викликав обурення колег через затягування роботи сесії.

Про це стало відомо під час 46-ої сесії міськради 30 жовтня.

Коли розглядали земельні питання, які деякі депутати назвали «технічними» і не вартими обговорення, свободівець Юрій Вега мав що сказати практично щодо кожного проекту рішення. Мовляв, через те, що їхньої суті не розуміють обранці громади.

Це не сподобалося деяким його колегам. Зокрема, Андрій Козюра порадив Юрію Везі приходити на засідання «земельної» комісії. До того ж Козюра висловив думку, що свободівець не задає питання по суті, а, можливо, працює на камеру.

«Ми виглядаємо трішки туповато на камеру. Всім зрозуміло, а вам не зрозуміло», – зауважив він.

Утім, Юрій Вега не залишив свого, запитуючи, де знаходиться певна ділянка чи де споруджений паркан.

Деякі депутати навіть почали жартувати. «Коли Юрій Степанович задає питання, то він не бачить, що там намальовано. І коли йому пояснюють, то він все одно не розуміє, що там намальовано», - зазначив депутат Юрій Корольчук.

Обранець громади Анатолій Бірюков і взагалі зазначив, що треба поглянути на деякі ділянки «в натурі», а не дивитися на схеми земельних ділянок на встановленому у сесійній залі екрані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивлюсь сесію... Схоже цьому діду на передньому ряду давно пора на пенсію!
Відповісти
Якраз він працює згідно закону!!! Просто деякі депутатики касу взяли за земельку і пакетиком хочуть швиденько щоб сьогодні і весь дерибан і замочити!
Відповісти
До пенсії йому ще довго,він ще молодий-всього 56 років...А меддовідка не завадилаб.
Відповісти
Собаки гавкають а караван іде! Всеодно робимо так як Вега сказав! І правильно)))))
Відповісти
мєсто хлопцям з начальників районих.вони знають як полішву в стойло гуртувати!за буратіН!за традиції!
Відповісти
"Дідо" - дратує "рішал", які взяли тихенько грошенята, і хочуть завершити швиденько свої брудненькі справи
Відповісти
Людина намагається працювати як депутат а не як деякі обранці які там бабло косять! Не подобається такий порядок розгляду просимо заяву до ради та твк і до побачення! Перевтомлюються вони бач!
Відповісти
А може давайте взагалі порядок денний затвердили і все пакетом! Одним голосуванням всі питання! Можливо так задовільним інтереси таких депутатів які не задоволені!
Відповісти
Андрій Козюра, Юрій Корольчук, Юрій Корольчук.... Я надіюсь це їх остання каденція! Якто так прийти насесію і голосувати, кнопочку натискати, обговорювати.... це експлуатація депутатів! Захистимо депутатів від голосування!
Відповісти
"Даеш ДЕРИБАН"!!!
Как в вопросе с "БУРАТИНО".

ДАВНО НАДО ИХ РАЗОГНАТЬ!!!
Відповісти
Вега молодець, може не такий динамічний й красномовний, не та дикція, але те що послідовний і буратінам красти перешкоджає - респект!
Відповісти
тобто - галіцай - випадок медичний...
Відповісти
Вега буде першим ворогом, він же подав до суду за кнопкодавство і є відео, де головни кнопкодавом є голове земельної комісії - деталі за посиланням http://4vlada.com/volin/30776
Відповісти
Лисоголовий фрикціонер принципово відстоює заборону у пошуку запасів сланцевого газу у поймі Жидувки...
Відповісти
Всі знають,всі бачать, а що крім коментарів. Нічого, Буратіно стояло,стоїть,і буде стояти, бо там гроші, а Лучани будуть ходить по вул.Вінніченка, так К нема тротуару, для козюр та інших закони не писані
Відповісти
Ларчик просто відкривається. Проаналізуйте голосування" Свободи" у міській раді. До речі всі результати голосування є на сайті міської ради. ДЕ ПРОПЛАЧЕНІ ЇМ ГРОШІ - ТАМ ВОНИ ВСІ "ЗА". Це до речі підтверджують бізнесмени Луцька.
Єдине стидно за Чернецького. Невже і він здирає разом з членами своєї фракції з колег- бізнесменів. Але по результатах голосування він заодно з ними. А ми на нього покладали такі надії.
Відповісти
Ну ти проаналізувало і що??? Факт якийсь можеш навести? Чи як завжди бла бла... свобода найбільші корупціонери їх фінансують регіони, тягнибок працює на спец служби москви, вітів тарстану, вони співпрацюють з інопланетянами......... і так далі!!!! Факти??? А взагалі непереживай нанаступних виборах у Луцьку за свободу проголосують 79%. Я опитування проводив!!!!
Відповісти
А ВЕГА ВЗАГАЛІ ТУПОГОЛОВИЙ. НАВІТЬ ЧЛЕНАМ ФРАКЦІЇ ЗА НЬОГО СЬОГОДНІ БУЛО СТИДНО. АЛЕ НЕХАЙ ЛЮДИ БАЧАТЬ КОГО ОБРАЛИ. ВІН З ДЯДЬКА, ЯКИЙ ЖИВЕ НА ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ 40 РОКІВ ЗДЕРЕ ОСТАННЮ ШКУРУ. НЕ ДАСТЬ ОФОРМИТИ У ВЛАСНІСТЬ. ПРОСТО ЦЕ ПОЗОР ДЛЯ СВОБОДИ.
Відповісти
Я вас розумію за кожну діляночку ви сьогодні втратили 400$. Висловлюю вам і вашим родичам щирі співчуття(((. Багато бабуль претендувало на земельку, мабуть 0!!! Після таких як ти дохопишся!)))
Відповісти
той в центрі на грушевського над дорогою.там не "стидно" соточка в 50 тис.баксів затяне.ріж парк дядькам далі!
Відповісти
землі в межах луцька від 1 до зо тис дол.земля йде гектарами добрим людям.просо так.тому що фракції батьківщин "дуже принципові".як і минулих сесій.а ви розумники і дальше за 2.2 вкалуйте.хто і тих не має.тупоноси.
Відповісти
саме цікаве шо наша найбільш опозиційна батьківщина почала в унісон працювати з міським головою. Що це означає що голова їх наступний претендент на мера? Чи можливо їхні погляди збігаються. Але питання то дерибану землі. Висновки робити виборцям. Думаючим виборцям.
Відповісти
Вега молодець, голосування пакетом це перший крок до корупції.
Відповісти
Погодився б з усіма захисниками Веги, тільки б він щось путнє говорив, а не просто ніс нісенітницю. ті хто його захищеє, мабуть такі ж "розумні" як і він, бо навіть елементарного аналізу його питань по суті, зробити не можуть. шкода, що була надія на цих людей, а насправді , їх діяльність - це маразматичні амбіції ,які не захищають, а тільки шкодять громаді, а головне позорять усю партію. Ганьба. бути посміховиськом - це не рівень політичної сили. і виправдовувати маразм благими намірами - це великий самообман, який веде в нікуди і до деградації. Працювати хлопці треба працювати ,а не теліпати язиками, засуджувати інших, бо самі нічого путнього зробити не можете, і тільки тоді у нас все наладиться. Діагноз лоха - це сидіти склавши руки, чекати, що хтось все принесе і дасть, та ще й гадити на усіх та все. не будьте ними хлопці - ви ж КОЗАЦЬКОГО РОДУ!
Відповісти
-ЦЕ З НАПИСІВ НА плакатах в КОЛОНІЇ?чи концтабору радянських та фашистських часів?таке ж писали і говорили.ти не перший.перший після революції кричав коли конфісковував від золота до хліьба все підряд..козюри міліонери,романюки-чудо роботяги.а ти випендрвся,піснув-особливу думку маєш.особливу від здорового глузду..йди дальше на пайок..чи на тємах з сотками?
Відповісти