У Нововолинську – новий начальник

У Нововолинську – новий начальник
У відділі транспорту та зв'язку Нововолинської міської ради - новий начальник.

30 жовтня його представили під час зустрічі заступника міського голови Андрія Сторонського з власниками маршрутних таксі, - повідомили у прес-службі мерії.

Новим керівником відділу став Юрій Коцура.

Заступник міського голови зауважив, що після звільнення попереднього начальника відділу і до призначення нинішнього збільшилася кількість скарг громадян, особливо від пільгової категорії населення. Андрій Сторонський наголосив на проведенні роз’яснювальної роботи з водіями, зокрема, на їхньому ввічливому ставленні до пенсіонерів. Звернув увагу й на необхідності дотримуватися санітарних норм, а також визначеного місця для стоянки маршрутних таксі.

Натомість перевізники говорили про підняття тарифів для населення, мотивуючи, що в Нововолинську у порівнянні з іншими містами України вони серед найнижчих. Нині вартість проїзду у межах міста становить 1,75 гривні.

Щодо ситуації свою думку висловив й новопризначений керівник відділу транспорту й зв’язку, який зазначив, що найближчим часом не вдаватиметься до радикальних змін і сподівається на конструктивну співпрацю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську – новий начальник
31 жовтень, 2013, 09:05