На площі Грушевського в Луцьку поставлять паркан

На площі Грушевського в Луцьку поставлять паркан
Будівельний майданчик біля колишнього кінотеатру «Промінь» мають облаштувати вже найближчим часом.

Про це стало відомо під час 46-ої сесії Луцької міськради 30 жовтня.

Із проханням дати в оренду частину землі на період виконання будівельних робіт з реконструкції будівлі, де був кінотеатр «Промінь» під торгово-розважальний комплекс на проспекті Президента Грушевського, 2 звернулися підприємці, які володіють приміщенням.

Під час обговорення питання у депутата Юрія Веги були певні зауваження. Він зазначив, що пам’ятає випадок, коли під будмайданчик виділили землю біля стадіону, а там з’явився ринок.

«Тепер питається в задачі, чи не буде те саме з цією будівельною площадкою. Бо щось не видно там будівельних робіт ніяких, а ринок розширяється, росте і процвітає. Я розумію, що хороша справа – цей ринок. Але не за рахунок оцих земель, які даються під інші цілі», – переконаний обранець громади.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ «ПРОМІНЬ»

«Не про це місце йде мова. Ви говорите про ринок на кільцевій. Це зовсім інше. Але тут я з вами згідний, ніякого ринку тут не має бути», – зауважив луцький міський голова Микола Романюк.

Переконати колег підтримати проект рішення вирішив депутат Євген Ткачук. На його думку, позитивне вирішення питання убезпечить міськраду у випадку, коли будівельні роботи в колишньому кінотеатрі «Промінь» не зможуть завершити в термін, визначений договором.

«Якщо ми їм зараз не надамо дозвіл, не буде підстави чи в суді чи так, що вони не виконали в терміни, ті, що ми їм давали. Навпаки, ми маємо їм допомогти поскоріше вирішити це питання», – пояснив обранець громади.

Після цих слів депутати виділили в оренду землю під будівельний майданчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
волинь пост поставте вже памятник робочому який працював на автостоянци спорт комплекс олимпия старшим змини охорони який привитний був до людей ато одни йолупи зараз сидять кого ви набрали той хворий той пяний ,
Відповісти
Останні новини
На площі Грушевського в Луцьку поставлять паркан
31 жовтень, 2013, 10:35