У «Волині» закликають вболівати за команду цивілізовано

У «Волині» закликають вболівати за команду цивілізовано
Прихильників ФК «Волинь» просять дотримуватися Правил поведінки глядачів на стадіоні.

Відповідне звернення опубліковане на офіційному сайті футбольного клубу.

У клубі зазначають, що в 15 та 16 турах чемпіонату України луцька «Волинь» прийматиме вдома двох грандів українського футболу – донецький «Шахтар» і київське «Динамо».

Для того, аби ці матчі стали справжнім святом футболу, необхідна й ще одна складова – цивілізована підтримка вболівальниками своєї команди, ‒ йдеться в повідомленні.

Тож, у клубі нагадують, що перебувати на території стадіону у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння не можна, також там не можна користуватися джерелами відкритого вогню. Окрім того, забороняється проносити на територію вогнепальну, холодну чи іншу зброю, колючо-ріжучі предмети та предмети, що можуть бути використані для заподіяння тілесних ушкоджень, боєприпаси, вибухові речовини, піротехнічні вироби, легкозаймисті речовини, їдкі речовини. Вживати на території спортивної споруди алкогольні та слабоалкогольні напої у скляній тарі.

У разі виявлення на «Авангарді» глядача, якому заборонений прохід на неї, ця особа у встановленому законодавством порядку виводиться за межі стадіону. Крім того, нагадують, що футбольний матч – не місце для скандування образливих гасел чи політичної пропаганди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага закрити рота і мовчати як риби. ні нецікаво. хай палиця банкротить Волинь раз вона йому не потрібна або продасть комусь.
Відповісти
Напевне бабла на штрафи не має....
Відповісти
якщо будете бузити і дуркувати просто так, бо в "Палиці бабла немеряно", розберуть ваш 17-й на камні і будете під стадіоном чи в барах футбол дивитися. Що в принципі і слід зробити за такого вашого відношення до нормальних правил поведінки
Відповісти
Умнік подивись як вболівають в Європі, а бо взагалі в світі!!!
Відповісти
Останні новини
У «Волині» закликають вболівати за команду цивілізовано
31 жовтень, 2013, 17:11